kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wonen in een loft, zonder te verhuizen!

Uniek wonen in een oud pakhuis of fabriek met stoere elementen en een industriële bakstenen muur. Wij dromen ervan. Jij ook? We zullen je iets verklappen; het draait niet om het gebouw waar je in woont, maar om de materialen, kleuren en meubels die je gebruikt. (promotie)

leren bank

kledingkast

Lang leve de loft

Een loft kent een paar opvallende kenmerken: de woning is een grote open ruimte, heeft waar mogelijk verschillende levels, is licht en er is gebruik gemaakt van veel ruwe en stoere materialen. En dat brengt mogelijkheden met zich mee, ook voor jouw huis! Met een open keuken smelten koken en wonen samen. En een stalen deur zorgt voor extra licht vanuit de hal.

Minimalisme

Met een minimalistisch interieur ben je in no-time ‘loft proof’. Geen tierlantijntjes, maar grote blikvangers als een XL boekenkast, stalen trap en trapleuning, design schilderij en een verweerd kelim vloerkleed. En vergeet ook vooral niet een hoofdrol weg te leggen voor een stoere leren bank. Want ook al woon je groot of klein, voor een leren bank is altijd plek. En zeker als je die zelf samen kunt stellen. Bij de UMIX banken van Leen Bakker kies je zelf het model, de stof en de kleur. Geïnspireerd op Amerikaanse steden waar je niet om de urban cultuur heen kan; dat kan geen toeval zijn. Heb jij binnenkort een leren UMIX Bronx bank in huis staan of misschien wel een XL UMIX Broolyn bank?

Materialen mix

Spelen met verschillende kleuren en materialen levert de meest spannende stijlen op. Beton en hout in combinatie met kleuren als zwart, wit en grijs zorgen voor een industriële sfeer in huis. Een houten tafel met stalen onderstel tegen een bakstenen wand of strip, doen! Een grote witte kledingkast tegen een houten achterwand, doen! Of wat dacht je van een betonnen keuken met een houten keukenblad? Met handige handen maak je zelfs je eigen industriële lamp; wikkel meerdere touwlampen om een stalen stang. ‘Durven’ is het sleutelwoord. De zachte touch voeg je toe met warme materialen. Maar let op: niet teveel tierlantijntjes.

Breng de natuur naar binnen

Groen, groener, groenst; in een loft zijn planten graag geziene gasten. En ook deze mogen groots zijn en opvallen. Het groen versterkt is een sterke verrijking voor het kleurenpalet.

Bij Leen Bakker vind je alles voor het creëren van een eigen loft; van bed en bank tot vloerkleed en accessoires.

Bron: in samenwerking met Leen Bakker.

nog meer: wooninspiratie