WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win een zelf ontworpen fauteuil

Even helemaal niets. Alleen jij en je muziek, boek of een raam om door naar buiten te staren. Doen waar jij zin in hebt, in een fauteuil om in weg te dromen. De ultieme vrijheid? Zelf je eigen fauteuil ontwerpen en winnen! (promotie)

Creëer je eigen stoel

Wil je een lederen uitvoering of liever stof, vind je een houten frame mooier of ga je voor RVS en vind je een handgreep handig of juist niet? Door je persoonlijke smaak en favoriete stijlen toe te passen, druk je je eigen stempel op je huis. Bij Henders & Hazel kun je zelf je meubels ontwerpen en samenstellen. Je neemt zelf plaats op de ontwerpstoel en je krijgt een stukje maatwerk. Op die manier maak je jouw huis tot jouw thuis. Combineer er op los en stel zo je favoriete stoel samen.

Habufa bank

Je ideale bank in een paar stappen

Over smaak valt niet te twisten. Henders & Hazel speelt daar met de Choices banken handig op in, want alles is mogelijk. Je kiest zelf uit welke elementen de bank is samengesteld, de afmeting en vorm van de armleuning, de uitvoering en hoogte van de poten, de zitdiepte en –hoogte, het zitcomfort en de bekleding.

Habufa_dressoir

Ontwerp je eigen meubel

Je woonkamer voelt pas echt als thuis, als je een eigen twist aan je meubels hebt gegeven. Kies uit verschillende houtkleuren en geef de deurtjes een andere kleur. Kies voor LED verlichting onder je kasten of juist niet. Ieder woonprogramma heeft weer andere keuzemogelijkheden, dus er is altijd wat voor jou bij!
Habufa fauteuil

Win een zelf ontworpen Margrit fauteuil!

Heeft jouw woonkamer een romantische, moderne of vintage uitstraling? De Margrit fauteuil kun je helemaal aanpassen aan jouw eigen stijl. Kies voor modern RVS of juist een vintage metalen frame. Kies een stoere ledersoort, of juist een zachte stof in een pasteltint. En tot slotte kies je de accenten in de zijkant en de achterkant in een contrasterende of juist een tone-in-tone kleur. Zo stel je je ideale fauteuil samen. Doe mee en maak kans op 1 van de 5 Margrit fauteuils t.w.v. €349,-. Deze actie loopt t/m 9 juni 2016.

Gefeliciteerd L. Stamate, J. Drupsteen, J. van Troost, A. Stasse en M. Bouwman!

Meer informatie?

Ga naar de website van Henders & Hazel en vraag het gloednieuwe gratis woon- en inspiratie boek aan.

Bron: in samenwerking met Henders & Hazel

nog meer: wooninspiratie