WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze tegels zijn onmisbaar in een industriële keuken

Steeds vaker is de keuken het hart van het huis. Volkomen terecht: het is de plek waar je wakker wordt met een kop verse koffie, waar je samen de dag doorneemt bij een pot thee en waar je met vrienden tijdens een etentje proost op nieuwe plannen. Wil je van je keuken een plek maken waar niemand omheen kan? Kies voor een keuken van staal. (in samenwerking met Dauby)Dauby Pure Tiles

Tegels met een wow-effect

Het inrichten van je huis is een kwestie van keuzes maken, mixen en matchen, net zolang tot je interieur je precies dat gevoel geeft waar je naar op zoek bent. Ben je een liefhebber van stoere styling en een industriële look? Geef je keuken een wow-effect met Pure Tiles. Met deze metalen tegels geef je je keuken een unieke uitstraling.

Dauby Pure Tiles

Sterk staaltje design

De metalen tegels zijn er in zes uitvoeringen: Verouderd IJzer, Wit Brons, Ruw Brons, Ruw Brons Gepolijst, Ruw Metaal en Mat Wit Brons. Iedere uitvoering is verkrijgbaar in vierkant en rechthoekig formaat. Mooi meegenomen: de tegels vragen weinig onderhoud. Geen paniek dus als je iets te enthousiast was met de pastasaus of je drankje tegen de tegels valt. Een zachte, vochtige doek met wat azijn is alles wat je nodig hebt om de metalen tegels hun glans terug te geven.

Perfect door imperfectie

Pure Tiles worden met zorg en op ambachtelijke wijze gemaakt, en dat zie je. De tegels worden gevormd in een zandmal en vervolgens verfijnd met de hand. De kleine imperfecties blijven behouden, waardoor de tegels het ultieme ingrediënt zijn voor een industrieel interieur. Ze komen goed tot hun recht achter een retro fornuis, onder een imposante schouw of boven een betonnen aanrechtblad. En als je dan toch bezig bent: je maakt je industriële keuken compleet met details als een RVS magazijnkar, stalen rekken of houten planken vol potten, weckflessen en blikken met kruiden.

Dauby Pure Tiles

Geen idee is te gek

De mogelijkheden zijn eindeloos. Betegel een hele muur, ga voor een band over de hele breedte van je keuken of tegel een strook boven je fornuis. Kun je niet kiezen tussen de verschillende uitvoeringen? Dan neem je ze allemaal. Met een willekeurige mix van verouderd ijzer, ruw brons en wit brons maak je je eigen palet. Pure Tiles zijn ontworpen voor de keuken; maar natuurlijk kun je ze ook in andere ruimtes gebruiken. Boost je badkamer, of betegel een strook achter je kachel voor een nostalgisch en karakteristiek tintje. Geef je creativiteit de ruimte om het maximale uit deze bijzondere tegel te halen.

Bron: in samenwerking met Dauby

nog meer: wooninspiratie