WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wij willen het middagdutje terug!

De ingrediënten voor een gemiddelde dag? Rennen en vliegen. Nergens meer tijd voor, alles in versnelling vijf. Op het werk, maar ook thuis. Herkenbaar? Welkom bij team middagdutje. Gewoon alles even laten vallen voor een klein half uur, om daarna vol nieuwe energie weer de dag tegemoet te gaan. Klinkt goed toch? Wij zijn voor! (promotie)

Vandyck boxpsprings

Waarom een middagdutje?

Het bekende middagdutje, ook wel ‘power nap’ genoemd, kennen we allemaal. Maar tot uitvoering brengen? Ho maar. Zonde! Want wist je dat je geheugen het beter doet na een middagdutje? Je maakt minder fouten, bent scherper en creatiever. Over de afname van stress niet eens gesproken. En dat alles in een kleine twintig minuten slaap, want een dutje dat tien tot vijfenveertig minuten duurt, is het meest effectief. De beste tijd om even weg te dommelen is net na de lunch, rond één uur à half twee. Weg lunch dip! Zelfs bedrijven als Google en NASA zien de voordelen van het middagdutje. Zij creëerden jaren geleden al speciale slaapruimtes voor hun werknemers.

Test het thuis

Een middagdutje op het werk is niet voor iedereen weggelegd, dat snappen we. Probeer het daarom thuis eens uit. De bank, loungestoel of schommelstoel zijn de perfecte plekjes om even je ogen te sluiten. Maar met stip bovenaan staat toch echt de slaapkamer. Liggend val je namelijk sneller in slaap dan zittend. Een goed bed is daarom erg belangrijk. De nieuwe boxspringbedden van Vandyck liggen gevaarlijk lekker. Niet alleen tijdens een middagdutje, maar zorgen ook voor een goede nachtrust. De handgemaakte bedden zijn onderverdeeld in drie series: Vandyck Basic, Vandyck Premium en Vandyck Superior. Door de afneembare en wasbare hoezen zijn de bedden hygiënisch en allergievrij. Een gezond slaapklimaat en daarmee een ontspannen rustmoment gegarandeerd.

Herfst make-over

Nu het herfstseizoen met rasse schreden nadert, houden we nog even krampachtig vast aan onze frisse en luchtige slaapkamer met fijn zomer-textiel. Maar de gedachte aan warme kleuren als celadon, steengrijs en taupe, wollen plaids en een zacht dekbed zorgen toch voor herfstkriebels. En het crispy linnen gevoel, dat blijft! Want de linnen overtreksets, in fijne herfstkleuren, uit de Premium Collectie van Vandyck zijn soepel en hebben de kenmerkende zachte kreuk. Of kom in luxe tot rust onder mooie katoensatijnen overtrekken. Heb jij je dagelijkse middagdutje al opgenomen in je planning?

herfst slaapkamer

Aanbieding!

Op de vt wonen&design beurs vind je wooninspiratie voor alle ruimtes in huis; van hal en badkamer tot woonkamer en slaapkamer. Daarbij wordt de beurs nog een stukje leuker als we met tromgeroffel een primeur aan mogen kondigen: de nieuwe boxspringbedden van Vandyck zie je op de vt wonen&design beurs. En dat is niet alles, bij aankoop van een bed wordt een linnenpakket, kussen of dekbed cadeau gegeven. Kom je ook langs bij stand 032 in hal 11?

Bron: in samenwerking met Vandyck.

nog meer: wooninspiratie