WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wij blijven binnen!

Een knisperend haardvuur, warme chocolademelk en buiten een koude herfststorm. Niets fijner om je op deze momenten terug te trekken in huis. Binnen blijven is nóg fijner met de nieuwe collectie van Koeka. (promotie)

koeka antraciet homewearkoeka offwhite homewearkoeka grijs homewear

Maak een fijne plek

Cocoonen: jezelf thuis terugtrekken en een fijne, gezellige plek creëren. Met de nieuwe Home Collectie van Koeka gaat dit zeker lukken. De natuurlijke kleuren passen in elk interieur. Door de combinatie van verschillende materialen ontstaat er, buiten een speels effect, een warme sfeer. Verzamel verschillende kussens en plaids op de bank om jezelf lekker in te nestelen.

It’s a match

Fijne kleuren, mooie materialen, Koeka past in elk interieur. Mix en match de verschillende soorten kussens en plaids om je eigen unieke relaxplek te maken. Alle producten worden gemaakt van katoen. Geweven of gebreid, het kan allemaal. Weer een reden waarom alles uit de Koeka collectie perfect te combineren is. De items van Koeka zijn makkelijk te wassen en zacht van kwaliteit.

Over Koeka

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk, opgericht in 1998 door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. De twee dames hadden direct een duidelijke visie op de ontwerpen: de producten moesten niet alleen functioneel zijn, maar ook goed matchen met het interieur. Zo ontstond de eerste collectie, die in de loop der jaren steeds breder werd. Bij Koeka vind je zowel producten voor je kleine, als producten voor jezelf op het gebied van wonen en slapen. Met de diverse stoffen en kleuren kun je de producten eindeloos combineren. Met elkaar, maar ook met jouw eigen interieur!

Bron: in samenwerking met Koeka

nog meer: wooninspiratie