WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welke vloer past bij jou?

Ga jij voor een interieur zonder opsmuk? Houd je van een romantische sfeer? Of past een tikkeltje rauw het beste bij jou? Wat je ook kiest, wij hebben voor iedere woonstijl een geschikte vloer. Welke het beste bij jou past, lees je hier! (in samenwerking met KARWEI)vtwonen laminaat vloer

Basic

Voel jij je het meest thuis in een tijdloos interieur? Ga dan voor een basis met veel hout, naturel, grijs, zwart en wit. Vloeren die bij deze basic woonstijl passen, hebben datzelfde tijdloze gevoel. Zo heeft ‘Nevel’ een grijze wassing, waarmee je rust creëert en tegelijkertijd warmte binnenhaalt. De neutrale uitstraling zorgt ervoor dat je de vloer goed kunt combineren met verschillende houtsoorten en meubels in metaal- en grijstinten.

vtwonen laminaat vloer

Landelijk

De stijl van het buitenleven is ingetogen en zonder enige opsmuk. Daarom passen materialen als licht onbehandeld hout, katoen, linnen en beton perfect bij de landelijke woonstijl. Een mooie basis voor die naturelle stijl is ‘Hoorn’. Deze vloer heeft een duidelijke houttekening en door de kalkachtige, white wash zweem roept hij meteen een vakantiegevoel op. Houd je het een beetje mat, dan versterk je bovendien de natuurlijke uitstraling van de vloer.

Romantisch

Bij een romantische woonstijl denken de meeste mensen aan een interieur met veel wit, pastelkleuren en zachte materialen. Maar de romantiek heeft ook een stoere kant. Een kant die houdt van alles wat eigenzinnig en kunstzinnig is, die zich graag mengt met industriële meubels, ruwe materialen en schaduwkleuren. Een vloer met een eikenhouten look, zoals ‘Spaat’, past bij beide kanten van de romantiek. De warme honingtint combineert goed met doorleefde items, maar voelt zich ook thuis in een romantische sfeer.

vtwonen laminaat vloer

Industrieel

Heb je een huis waar oude fabrieksmeubels en no-nonsense materialen een belangrijke rol spelen? Dan heb je een industriële woonstijl. Bij die, een tikkeltje rauwe stijl, hoort een stoere vloer, zoals ‘Beton’. De vloer is stevig qua kleur en uitstraling, en daardoor extra mooi in combinatie met industriële meubels en accessoires.

Tip: Bij KARWEI krijg je van 29 mei t/m 5 juni 35% korting op alle vtwonen laminaatvloeren.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: wooninspiratie