WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer naar buiten

In april kun je vaak al heerlijk genieten van het beginnende lentezonnetje. Tijd dus om de blik naar buiten te richten en uit te kijken naar een fris, nieuw begin. (Promotie)Karwei tuin

Inventariseer

Zeker wanneer de dagen steeds langer worden en de zon zich vaker laat zien, is het heerlijk genieten in je eigen tuin. Maar voor je achterover kunt leunen, is er vast nog een heleboel werk aan de winkel. Inventariseer daarom eerst welke werkzaamheden er op je wachten. Schoonmaken, bestraten, verlichting aanleggen of een schutting plaatsen: dat kun je natuurlijk allemaal zelf!

Tuinbestrating

De bestrating van je tuin kun je zien als een blank canvas. Wat je hiermee doet, bepaalt de sfeer van je tuin. Siergrind geeft een natuurlijke, sfeervolle look en is eenvoudig aan te leggen. Daarnaast combineert het mooi met allerlei stijlen tuinmeubilair.

Verlicht je tuin

Goede tuinverlichting is onmisbaar om heerlijk te kunnen genieten van de lente- en zomeravonden. Waar lampionnen zorgen voor een zwoele sfeer, geven spots een functionele toevoeging aan het lichtplan van je tuin. Wanneer je ze plaatst op strategische plekken, zoals dicht bij een tuintafel of leeshoek, kun je lekker lang dineren of tot diep in de nacht je favoriete boek lezen in de hangmat.

Karwei tuin

Begin je eigen moestuin

Er is weinig lekkerder dan smullen van gekweekte groenten en kruiden uit eigen tuin. Zelfs als je maar weinig buitenruimte hebt, is het mogelijk om gezonde lekkernijen te groeien. Een kweekbak neemt niet veel plek in, staat gezellig én is leuk om zelf te maken. Wel groene vingers, maar toch twee linkerhanden? Bij KARWEI kun je ook kant-en-klare kweekbakken kopen. Daarmee heb je binnen een mum van tijd een heuse moestuin gecreëerd.

Karwei tuin

Tuinmeubels

Is je tuin na het harde werken eindelijk voorjaars-klaar? Zet dan de puntjes op de i met nieuw meubilair uit de tuinmeubelcollectie van KARWEI en laat het grote genieten beginnen. Wijd de nieuwe tuintafel in met een gezellig etentje met vrienden en lig lekker lui in de loungeset in de warme lentezon. Laat het mooie weer maar komen!

Karwei tuin

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance.

Bron: in samenwerking met KARWEInog meer: wooninspiratie