WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wat een warm kleurenpalet kan doen voor je slaapkamer + winactie

Ook al is het buiten guur en regenachtig: de prachtige, rijke kleuren van de herfst maken het makkelijk om er tóch op uit te gaan. Van warm okergeel tot roestbruin en cranberryrood… Wij worden blij van de kleuren van de herfst, hoog tijd om ze ook naar binnen te halen! [in samenwerking met Vandyck]

Donkere dagen vragen erom lekker vroeg je bed in te duiken, om te cocoonen met een goed boek en een grote kop thee. Diepe kleuren met een warme uitstraling passen daar perfect bij. Wij dromen weg bij de najaarscollectie van Vandyck: kussenhoezen, spreien en plaids in rijke, herfstige tinten zoals okergeel, warm grijs, roest oranje, donkergroen en diepblauw. De natuur was de grootste inspiratiebron voor de najaarscollectie en dat zie je niet alleen terug in de kleuren en prints, maar ook in de materialen. Wij hebben zin om weg te kruipen in bed bij het voelen van het zachte bedlinnen gemaakt van katoen, satijn en linnen. Heerlijk luxe.

Je slaapkamer: dé plek om je terug te trekken

Neem kussensloop ‘Pure 35 grey’. Een fijne kussensloop met grijs gemêleerde stroken, oranje en witte lijnen en speelse stiksels. Gemaakt van puur linnen dus voelt prettig aan op je huid. De bijpassende plaid voor op je bed maakt jouw slaapkamer straks tot dé plek om je terug te trekken.

De najaarscollectie van Vandyck is verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en in de webshop van Vandyck.

Bron: Vandyck

WIN: Vandyck linnen plaid + kussensloop

Wij maken je herfstgeluk helemaal compleet, want we mogen een set (kussen + plaid) weggeven! Wat je kunt winnen? Een Vandyck plaid Pure 35 grey (180×260 cm), t.w.v. €184,95 samen met een Vandyck kussensloop Pure 35 grey (40×55 cm), inclusief vulling, t.w.v. €52,50.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen. Succes!

nog meer: wooninspiratie