Waarom de orchidee dé plant is voor de herfst & winter (+ winactie!)

Een huis vol planten is sfeervol en gezond, want al dat groen reinigt de lucht. Wie voldoende vrolijke bloemenpracht in huis haalt, blijft verbonden met de natuur. En dat zorgt weer voor een rustig hoofd en minder stress. Neem de orchidee: een beauty uit de tropen die zéker vrolijk maakt deze herfst en winter.

In samenwerking met Albert Heijn & Orchidsinfo

vtwonen-ahactie-orchidee

Geluksbrenger

De orchidee is met z’n vrolijke kleuren en bonte vormen (de familie van de orchidee is groot: er zijn talloze neefjes en nichtjes) een ware geluksbrenger. Ze groeit van nature als een jungleplant op boomtakken in het tropische regenwoud, met de wortels in de lucht. Dit geeft de orchidee haar eigenwijze uiterlijk: ze is degene die in elke ruimte alle aandacht trekt. De tropische plant maakt vrolijk en creatief; fijn nu we veel thuiswerken. Tijd om een mooie verzameling aan te leggen. En wist je dat de mooiste exemplaren (ook in pot!) nu gewoon verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn? Die neem je dus makkelijk mee tijdens het boodschappen doen.

Designobject

Zet een aantal orchideeën – liefst in verschillende kleuren – bij elkaar en het is alsof er een designobject in huis staat. Ze staan natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar schitteren net zo goed op deze 5 ereplekken in huis. Ook zin om een portie vrolijkheid in huis te halen met de donkere dagen in het vooruitzicht? Dan hebben we nu héél goed nieuws, lees maar even verder.

WIN: 1 van de 200 vtwonen jaarabonnementen

Van 20 oktober t/m 8 november 2020 maak je bij aanschaf van een orchidee bij Albert Heijn, waaronder een vtwonen pot & plant, kans op een van de 200 vtwonen-jaarabonnementen. Wat een feest! Kans maken? Bij aankoop van een orchidee bij Albert Heijn ontvang je een unieke code. Vul de code hier in om kans te maken. Succes!

Kijk voor meer informatie, tips en inspiratie op orchidsinfo.eu.

nog meer: wooninspiratie