WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voeten van de vloer! 3x de mooiste Dutch Design vloeren

Met zijn natuurlijke looks, duurzame eigenschappen en onderhoudsvriendelijke karakter is de vinylvloer ook dit seizoen favoriet. Logisch, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Het bewijs: deze drie vloertrends.

In samenwerking met Forbo

De vinylvloer is een hit: 3 trends die je niet wil missen
Novilon Viva Hout 5426 Soft Timber Herringbone

1. Visgraat anno 2021

Terug van nooit weggeweest: de visgraat. Al is de klassieker wél met zijn tijd meegegaan. Een visgraatvloer hoeft bijvoorbeeld al lang niet meer van hout te zijn. Brede of smalle planken, naturel, whitewash of juist warm kastanje, met een vinylvloer uit de Viva Hout-collectie van Novilon kan het allemaal. Niet van echt te onderscheiden en er komt geen boom aan te pas. Tel daar antistatisch, geluiddempend en makkelijk in onderhoud bij op en ziedaar: de lusten van een visgraatvloer zónder de lasten.

De betaalbare vinylvloer is een hit: 3 trends die je niet wil missen
Novilon vtwonen collectie Kalk

2. Duurzame materialen

Van ledlampen aan het plafond tot zonnepanelen op het dak: het vergroenen van je huis wordt met de dag aantrekkelijker. Flink verduurzamen kan ook bij het kiezen van een vloer. Zo zijn alle vinylvloeren uit de Novilon collectie volledig ftalaatvrij, hebben ze een lange levensduur en worden ze op eigen bodem ontworpen én gemaakt. Oftewel: honderd procent Dutch Design.

Novilon vtwonen collectie Anijs
Novilon vtwonen collectie Glas

3. Japandi

Een beetje Japans en een beetje Scandinavisch – denk: organische vormen, zachte stoffen en neutrale kleuren – dat is Japandi. Een betonnen vloer combineren met een aaibare retro bank en ovale houten tafel? Doen! Zo’n glad vloeroppervlak zorgt voor een opgeruimd gevoel. Novilons Viva Beton-collectie barst van de stoere betonlookvloeren met verrassende kleur- en steentinten. Door de natuurlijke embossing lijkt het beton niet alleen levensecht, maar vóélt het ook zo.

Ook een nieuwe vloer?

Ga naar novilon.nl en download de brochure met daarin alle vinylvloeren uit de collectie. Of bestel een aantal stalen om kleuren en dessins te vergelijken. Benieuwd hoe de vloer er thuis uitziet? Gebruik de online vloerplanner.

nog meer: wooninspiratie