WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verwarming was nog nooit zo mooi

Een nieuwe kleur op de muur, een comfortabele bank en een fijn vloerkleed… Heb je nét je hele woonkamer naar jouw smaak ingericht, valt je oog nog steeds op die ouderwetse radiator. Herkenbaar? Vrees niet: wij hebben de oplossing gevonden. Ga voor designradiatoren! Zo wordt verwarming een onderdeel van je interieur, in plaats van een stoorzender. Daar worden wij warm van! (in samenwerking met Mill)

Mill design radiator
Mill design radiatorMill design radiator

Voor welke verwarming ga jij?

Ga jij verbouwen of verhuizen en denk je na over verwarming? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Er zijn een heleboel verschillende opties. Veel mensen denken aan vloerverwarming. Dat heeft voordelen, bijvoorbeeld dat er geen radiatoren geplaatst hoeven te worden. Die zijn voor velen een doorn in het oog. Maar: er moet verbouwd worden en het kost een flinke duit met geld. Wist je dat er tegenwoordig ook mooie radiatoren beschikbaar zijn? Neem bijvoorbeeld de designradiatoren van Mill.

Noors design: Mill

Design in huis alleen voor meubels en accessoires? Nee hoor. Als je het écht goed wil aanpakken ga je voor designradiatoren uit Noorwegen. De mensen achter het merk Mill vroegen zich een aantal jaar geleden af waarom er de afgelopen 20 jaar zo weinig veranderd is in het design van elektrische verwarming, vooral omdat het interieur door de jaren heen wel met de tijd mee is gegaan. Ze besloten mooie, moderne en minimalistische radiatoren te creëren, met behulp van de meest geavanceerde technologie. Mill heeft verschillende soorten verwarming in het assortiment, namelijk paneelverwarming, olieradiatoren, convector- en ventilatiekachels. Nieuwsgierig geworden? Je shopt de radiatoren hier.

Bron: in samenwerking met Mill

nog meer: wooninspiratie