Met deze verf blijven je muren langer mooi

Huisdieren met modderpoten, kinderen met plakhanden en keukenprinsen- of prinsessen waar het enthousiasme vanaf spat. Leuk hoor, maar voor je pas geschilderde muren wat minder. Herkenbaar? Verf je muren eens met een reinigbare verf, dat is pure magie in een pot. Wij zijn fan en dit is waarom. (in samenwerking met Histor)

Perfect reinigbaar

Histor Clean lijkt op het eerste gezicht een normale verf, maar niets is minder waar. Deze matte muurverf is namelijk gewoon reinigbaar. De ideale basis voor elke ruimte waar wel eens geknoeid wordt, want geen huishouden is vlekkeloos. Tomatensaus, modder en zelfs vetkrijt kunnen met een nat schoonmaakdoekje zo van de wand gepoetst worden, ongeacht de kleur. En wat zo fijn is: de mooie matte structuur van het pas schoongemaakte oppervlak blijft ook echt mat en gaat dus niet glimmen, een unieke eigenschap.

Overal te gebruiken

De reinigbare verf is geschikt voor iedere ruimte en daarom overal in huis toe te passen. De verf is oplosmiddelvrij, dus kan ook met een gerust hart worden gebruikt in de kinderkamer. Zelfs de keukenwanden zijn veilig met een laag van deze verf. En vergeet ook de hal niet, een plek waar vachten worden uitgeschud en modderschoenen tegen de muur belanden.

In iedere kleur te mengen

Of je nu houdt van strakke, witte wanden of toch liever gaat voor sprekende kleuren, deze reinigbare verf is in iedere gewenste kleur te mengen met de Histor kleurmengmachine. Dus ook als je een appeltjesgroene kleur kiest voor de kinderkamer blijft de werking hetzelfde. Verftip voor in de hal: verdeel de wand in twee vlakken en gebruik verschillende kleuren voor een speels effect. Schilder de onderkant in een donkere tint met de reinigbare verf (dit deel heeft het meest te verduren) en kies voor de bovenkant een lichte contrasterende kleur. Om het gevoel van een lambrisering nog meer te benadrukken kun je precies op de scheiding nog een kapstokje of wandplank monteren.

Passend bij elke woonstijl

Behalve dat de verf in elke gewenste kleur te mengen is, heeft ‘ie nog een mooie eigenschap: de fluweelzachte, matte afwerking. Erg fijn, want deze matte afwerking past bij iedere woonstijl. Het enige wat je dan nog moet kiezen is een kleurenpalet. Als je van een basic sfeer houdt kies je in de basis voor kleuren als wit en grijs, met zwart en antraciet als accent tinten. Het kan ook zijn dat je meer van een industriele woonstijl houdt. Ga dan voor kleuren als roestbruin, legergroen en staalgrijs. Klei kleuren, taupe-tinten en zachte grijzen voelen zich thuis in een landelijke sfeer, terwijl stevige, rijke en diepe kleuren als okergoud, koningsblauw en donkerbruin juist heel goed samengaan met een klassieke woonstijl.

Bron: in samenwerking met Histor

nog meer: inspiratie

Reacties:

yolanda klooster op 9 april 2018 om 09:37

Ik zou wel een persoonlijke traprenovatie willen winnen de trap bij mij binnendoor heeft dat heel erg nodig ooit heb ik hem geprobeerd kaal te maken maar sindsdien ik artrose heb en ook in mijn handen zijn de zelfwerkzaamheden gestopt, het ziet er niet uit, maar het is duur, er is eens iemand van dat bedrijf een offerte komen maken ik schrok nogal van de prijs, dus ja ik zou hem heel graag winnen.

Irma op 27 mei 2018 om 00:09

Ik zou heel graag willen weten welke kleur hier op de muur te zien is!

Beste Irma, hier zie je de kleur Definitie B 5010-G30Y van Histor.

Melanie op 22 juli 2018 om 20:56

Hoi,
Ik zou heel graag willen weten welke grijze kleur er is gebruikt voor de lange muur in de aflevering van 22 juli 2018 bij het programma 'vtwonen zelf aan de slag'
Groetjes Melanie

Beste Melanie, op dit moment worden en er herhalingen uitgezonden. We weten 1, 2, 3 even niet welke make-over op 22 juli is aan de beurt is geweest. Op deze pagina https://www.vtwonen.nl/tv/zelf-aan-de-slag/ hebben we alle make-overs van vtwonen Zelf aan de slag verzameld. Misschien herken je de aflevering direct?

Miep op 1 april 2019 om 22:26

In de uitzending van gisteren, 31-03-2019, werd een grijsgroene kleur op de muur gebruikt . Kunt u mij vertellen welke kleur dit is ? Hartelijk bedankt, Miep.

Beste Miep,
De kleur op de wand is de Flexa kleur F9.10.60 en is ook te vinden onder de naam 85% Sisal.
Groet, vtwonen