WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Veilig thuis: zo houd je alles stijlvol en slim in de gaten

Hoe sfeervol je huis ook is, soms voel je je misschien toch wat ongerust of wil je een oogje in het zeil houden wanneer je van huis bent. Zeker nu het buiten weer donkerder wordt. Hoe fijn is het dan als je heel gemakkelijk kunt zien wie er voor je deur staat en wat er rondom je huis afspeelt.

In samenwerking met Google Nest

Nest-lijn van Google

Misschien heb je al eens van de Nest-lijn van Google gehoord. Deze bestaat onder meer uit een slimme deurbel en camera die nauwkeurig registreren wie in de buurt van de voordeur komt. Deze Nest Cam en Nest Doorbell onderscheiden niet alleen wie, maar ook wat voorbijkomt (persoon, dier of voertuig). Zo weet je meteen of er sprake is van een unheimische situatie of dat er een nieuwsgierige kat staat te dralen. Ook fijn: HDR en nachtzicht zorgen voor haarscherp beeld waarmee je in één oogopslag de buurman van de postbode onderscheidt.

De Doorbell heeft daarnaast nog een toffe eigenschap: zelfs als je niet thuis bent, kun je via je mobiel (wel even aan elkaar koppelen) zien wie er voor je deur staat. En nog leuker: via de ingebouwde speaker en microfoon kun je ook nog met die persoon praten. Handig bijvoorbeeld als de postbode een pakketje heeft en je bijna thuis bent, dan kan hij het toch voor je deur leggen als je zou willen.

Knap design

De Google Nest-producten maken het verschil met hun knappe design. De Cam en Doorbell bewijzen dat de beveiliging van je huis ook stijlvol kan uitpakken. Zo uitgebreid als de functies zijn, zo minimalistisch is het ontwerp. De nieuwste modellen zijn bovendien voorzien van een oplaadbare accu. Dat betekent dat er geen sprake meer hoeft te zijn van ontsierende bedrading en je ‘m dus overal kunt ophangen waar je maar wilt. Goed om te weten is dat de Cam geschikt is voor zowel binnen als buiten en je beide producten eenvoudig installeert.

Oogje in het zeil

De Cam en Doorbell communiceren met de Google Nest Hub en Nest Mini. Die producten maken het mogelijk om met spraak verschillende ruimtes in huis te besturen. Met een Nest Aware-abonnement haal je alles uit de beveiliging van je huis. Zo kun je voor vijf euro per maand niet alleen live volgen wat er gebeurt, maar ook van alle camera’s de beelden tot een maand terug bekijken. Dat betekent zorgeloos genieten van je huis terwijl Nest een oogje in het zeil houdt.

Ook altijd zeker zijn van een veilig huis?

Bekijk de gehele Nest-lijn van Google en ontdek welke producten passen bij jouw huis.

nog meer: wooninspiratie