WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Uniek design om heel gelukkig van te worden

Unieke items maken het verschil. En dat weten ze bij Serax, die een thuis mooier maakt. Met servies, glaswerk en interieurdesign geven ze jouw stijl persoonlijkheid. En daarvoor werken ze samen met designers van over de hele wereld. Wie wordt daar nou niet gelukkig van?! (in samenwerking met Serax)

Prachtig praktisch

Partners die handdoeken of kleding laten slingeren zijn voltooid verleden tijd met de handdoekrekken uit de JUNO collectie van Evelien Bleumink. Die zijn namelijk veel te mooi om te negeren en verdienen een plek tegen de muur. Mooi in eenvoud en uitnodigend functioneel, beschikbaar in blauw-groen, oud blauw en zwart.

Om van te dromen

Perfectionisten opgelet! Deze schalen, borden en kopjes met allemaal wel een kleine imperfectie komen samen tot een geheel om van te dromen. Kunstenares Anita Le Grelle bracht recyclen tot een next level. Van oude kunstwerken maakte ze mallen waaruit deze collectie Terres De Rêves ontstond.

Serveren als een sterrenchef

Deze maand brengen we heel wat uurtjes borrelend en aan tafel door. Met de serviescollectie Fish & Fish ontworpen door Paola Navone steel je de show met het vrolijke visglaswerk. En nog meer shared dining opties vind je in de collectie La nouvelle table by Merci. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, en ontworpen als een puzzel van twaalf stukken die op allerlei manieren bij en op elkaar passen.

Urban jungle

Nu we de monstera plant zo vaak terugzien in prints voor kussenhoezen, behang of iphonehoesjes, vergeten we bijna dat de echte plant zelf nog het mooiste is. Helemaal als deze kan shinen in potten van Marie Michielssen, die helemaal zijn ontworpen op de urban jungle.

Bron: in samenwerking met Serax

nog meer: wooninspiratie