WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Styling: een zwart-wit kinderfeestje in de tuin

Normaal gesproken zie je véél kleur bij een kinderfeestje. Stylist Leonie Mooren besloot het anders aan te pakken en koos voor een zwart-wit styling. In deze video laat ze zien hoe ze dat doet. Kijk je mee? (in samenwerking met Campingaz)

Zwart-wit

Omdat je maar twee kleuren gebruikt, kun je los gaan in de hoeveelheid versiering. Over de top dus! Gebruik bijvoorbeeld zwarte dieren, plak zwarte stickers op een wit tafelkleed en zorg voor zwart-wit servies. Leonie bevestigde een tafelklem om een eetbare slinger aan te hangen. Ze maakte zelf zakjes popcorn van taartranden en hing deze met wasknijpers aan de slinger. Een grote Oreo-taart maakt het feestje af.

Fingerfood

Een barbecue is ideaal om met een kinderfeestje te gebruiken. Op de Campingaz Master 4 Series Classic LS buitenkeuken met pizzasteen maak je makkelijk mini-pizza’s. Ook zelfgemaakte gehaktballetjes van de barbecue zijn gegarandeerd een succes.

Zelf aan de slag

Leonie maakte voor op tafel zelf een etagère die perfect in het zwart-wit thema past. Wil jij deze ook maken? Dat kan, makkelijk! Bekijk het stappenplan hieronder.

Nodig:

  • Diverse borden en kopjes, bijvoorbeeld van de kringloopwinkel.Zorg ervoor dat het servies verschillende maten heeft, zo krijgt de etagère de vorm van een driehoek.
  • Een speelgoed-dieren in de kleur zwart
  • Secondelijm

Stappenplan:

  • Lijm de borden op de kopjes.
  • Zet de borden (met kopjes) op elkaar en lijm ze vast. Let erop dat de borden van groot naar klein lopen voor het driehoek effect.
  • Lijm bovenop een speelgoed-dier voor de finishing touch.

Bron: in samenwerking met Campingaz

nog meer: wooninspiratie