kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Print zelf de leukste wanddecoraties

Quotes, illustraties en foto’s maken je interieur persoonlijk. En easy does it als je ze zelf kunt printen. Drie redenen waarom een printer een aanwinst is voor jouw interieur volgens creative en artdirector Liza Chloe. (in samenwerking met HP)

1. We kunnen gewoon niet zonder papier

We houden er steeds meer een digital lifestyle op na. Zelfs op ons werk streven we naar een paperless office. Toch zal papier altijd blijven bestaan en daarom kunnen we eigenlijk niet zonder printer. Sommige dingen wil je gewoon kunnen afdrukken, vindt Liza Chloe, foto’s bijvoorbeeld. ‘Ik fotografeer het liefst analoog. En ook beeld dat ik online vind, wil ik naar de offlinewereld halen. Op papier zie ik pas of beelden laten zien wat ik ermee beoog. Hiervoor heb ik een goede printer nodig die kwalitatief perfecte afdrukken maakt.’

2. Je kunt er prachtige dingen mee maken

Waarom je foto’s en andere mooie afbeeldingen op je telefoon of harde schijf laten staan, zodat de kans groot is dat ze in de vergetelheid raken? In je interieur krijgen ze het podium dat ze verdienen. Liza: ‘Foto’s op papier houden herinneringen levendig. Denk aan het album met babyfoto’s dat onze ouders nog altijd koesteren. Zelf bewaar ik mijn foto’s in een mooie doos, om er af en toe even door te bladeren. Maar je kunt er natuurlijk ook een poster van maken, om op te hangen of tegen de muur te zetten.’

3. Sommige printers zijn gewoonweg mooi

Waar de meeste mensen hun printer op zolder of in hun werkkamertje hebben weggestopt, heeft Liza hem gewoon in de woonkamer staan. In een wandmeubel, tussen alle kunst, design en rommelmarktvondsten die ze verzamelt. ‘Dat kan omdat mijn HP Tango er mooi uitziet en nauwelijks opvalt. Dat verzamelen heb ik trouwens van mijn ouders. Zij verzamelen kunst en namen mij vaak mee naar musea. Hierdoor is mijn huis ook net een museum. Maar alles klopt, niets staat zomaar ergens. In alles wat ik doe, streef ik naar perfectie’, vertelt ze ook in haar video.

Nooit meer zonder inkt

Met de HP Smart-app kun je printen en scannen met de HP Tango vanaf je smartphone, tablet of laptop. Draadloos, dus waar je ook bent. Met HP Instant Ink kom je nooit meer zonder inkt te zitten, ontvang je altijd de juiste inkt gewoon thuis, en print je foto’s tot wel 70% goedkoper. Wanneer je je aanmeldt bij HP Instant Ink print je foto’s tot 13 x 18 cm gratis vanaf je smartphone.

Bron: in samenwerking met HP

nog meer: wooninspiratie