WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een stoere trap: durf jij?

Heb jij aflevering 8 van ‘Weer verliefd op je huis’ gezien? Hierin kreeg het stel een stoere trap van leer. Dé eyecatcher bij uitstek voor een industrieel interieur. Met deze ideeën kies jij de beste tough look voor de trap. (in samenwerking met Upstairs Traprenovatie)Upstairs stoere trap

Ga voor een blikvanger

Wil jij je huis een stoere twist geven? Dat kan al met één item als blikvanger. De leren trap uit aflevering 8 mét een leuning van leer komt uit de, speciaal voor Upstairs ontworpen, Stoer Chique lijn van Bertram Beerbaum. Het leer krijgt door het dagelijks gebruik een geleefde look, wat hem het stoere middelpunt van het huis maakt.

Voor ieder wat wils

Houd jij van superstoer? Het leer uit de Upstairs Extreem collectie is doorleefd, ruig en robuust. De Briljant collectie kenmerkt zich juist door leer met een zachte subtiele glans. Dit leer vertoont duidelijke kleurverschillen en nerfvorming. Beide collecties zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Extra fijn: alle leersoorten zijn geluiddempend, brandveilig en biologisch afbreekbaar. Past zo’n stoere trap bij jou? Dat kun je hier testen.

upstairs stoere trap

Stoere accenten in huis

Is een leren trap niet jouw ding, maar houd je wel van een stoere look in huis? Een leren bank met losse leren kussens erop of een industriële lamp geven het interieur ook een stijlvolle en stoere twist.

Upstairs en vtwonen

Ben jij op zoek naar meer industriële woon-ideeën? Lucky you, want je kijkt iedere zondag om 19:30 uur naar ‘Weer verliefd op je huis’ met onze stylisten Fietje, Marianne, Wendy en Frans op SBS6 voor nog meer wooninspiratie.

Wil je weten welke stijl trap bij jou past? Doe dan onze test

Bron: in samenwerking met Upstairs Traprenovatie

nog meer: wooninspiratie