WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van luxe slapen tot jungle fever in de kinderkamer

Slapen en wakker worden; we doen het graag in stijl. Val je in slaap met een spannende print op je bed of word je liever wakker onder een basic tint? Ook leuk: de kinderkamer style je mee! (in samenwerking met Vandyck)

Lekker luxe

Vandyck wisselt regelmatig de collectie waardoor je altijd de kleuren en patronen vindt die aansluiten bij de seizoenen én de laatste trends. Helemaal van nu: de warme kleur spiced honey, eventueel aangevuld met licht pastel. Met de stoffen van hoogwaardige kwaliteit, geef je je bed én je slaapkamer direct een luxueuze uitstraling. Combineer het bedtextiel met passende accessoires, zoals een matching ladekast, kamerscherm of nachtlampje. Zo creëer je de perfecte sfeer, waarin het ultiem wakker worden is.

Jungle fever

Een kinderslaapkamer kan weleens een jungle lijken, door de heerlijke chaos die er heerst. Tot je er écht een junglekamer van maakt. Ook dit thema sluit naadloos aan bij de warme trendkleuren van het najaar: oker, olijfgroen en zand. Juist omdat deze kleuren niet het meest voordehand liggend zijn voor een kinderkamer, komen ze letterlijk origineel uit de verf. Kun je bij jouw mini-Tarzan of -Jane écht niet om roze of blauw heen? Geen probleem. Ook soft pastel kan nog steeds, dit combineert mooi met strak wit en warm hout.

De kleuren voor het najaar, oker, olijfgroen en zand doen het ook mooi in de kinderkamer.

Wild dreams

Op het bed mogen dieren natuurlijk niet ontbreken. In de kidscollectie bedlinnen van Vandyck schitteren dekbedovertrekken in zachte tinten met de mooiste dierenprints. Ze slapen heerlijk omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Style het bed af met de meest favoriete knuffels. In de verder opgeruimde jungle verzamelt de rest van de knuffelbeestenbende zich in mooie kisten aan het voeteneind van het bed.


Bron: Vandyck


nog meer: wooninspiratie