WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Slapen onder weelderige bloemen

Vandyck kennen we van hun collectie bedlinnen met waanzinnige fotorealistische prints erop. Eigenzinnig als wij zijn, kozen we voorgaande jaren voor effen sets van linnen omdat we als een blok voor de kleuren vielen. Dit seizoen won echter een kleurrijke print. Een dramatische, levensechte bloemenprint met rozen, tulpen en narcissen zo uit de zeventiende eeuw geplukt. Ook dit najaar is de natuur de grootste inspiratiebron geweest voor de designers van Vandyck. (in samenwerking met Vandyck)

VanDyck bloemen dekbed
VanDyck styling blog

Klaar voor het najaar

Wat is het toch heerlijk om een knusse, gezellige slaapkamer te creëren voor de donkere dagen die eraan gaan komen. De diepblauwe, bijna zwarte ondergrond van overtrek Grandiose past perfect in dit sfeertje. Vandyck koos voor veel petrol, mosgroen, cranberryrood en okergeel: allemaal kleuren die zich lekker laten mixen en matchen. Gele kleuren zien we sowieso overal veel terug in de interieurs. De plaid waar wij voor kiezen heeft de kleur Honey Gold, een warme okertint die zorgt voor een spannend contrast. Uiteraard past ook onze all time favorite roze er perfect bij. Zoals we gewend zijn van Vandyck, voelt het overtrek zacht en luxe aan door de materialen die gebruikt zijn. De gele en rode kussens in onze styling hebben een hoes van heerlijk zacht gewassen linnen.

VanDyck bloemen blog

Onze huizen zijn niet compleet zonder bloemen

Altijd en overal bloemen

In onze keukens prijkt standaard een bos op het aanrecht, maar ook in onze slaapkamers en zelfs badkamers zetten we graag een vaas met een paar mooie bessentakken of bloemen neer. Omdat het seizoen van de Franse tulpen helaas nog niet begonnen is, kozen we voor een boeket in warme herfstkleuren. Een paar takken weelderige dille, donkerrood blad, rozenbotteltjes en dezelfde korenaren als die op het overtrek van Vandyck staan. Wat zullen wij lekker slapen in deze zee van bloemen.

Tip: Helemaal terug van weggeweest zijn droogbloemen, uitermate geschikt om in de slaapkamer te zetten als je niet voor verse bloemen gaat!

PRCHTG

Bron: tekst, fotografie en styling:
Fleur & Jessica

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.


Bron: Vandyck


nog meer: wooninspiratie