WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sfeer in huis met de juiste verlichting

Nu het buiten kouder wordt, krijg je spontaan zin om het in huis nóg gezelliger te maken. Ga voor gordijnen om de kou buiten te houden, een zacht vloerkleed voor meer warmte en een mooie mix van licht voor extra sfeer. (promotie)
INNR leeslamp

Vanuit je luie stoel

Wat is er heerlijker dan een avond bankhangen met een kop thee en je favoriete tv-programma of een goed boek? Een avondje cocoonen is niet compleet zonder een knus plaid op de bank, kaarsen op tafel én de juiste verlichting in je woonkamer.

Dat laatste is gemakkelijker dan je denkt, want de slimme peertjes van INNR bedien je eenvoudig met je smartphone. Je hoeft er dus niet eens voor op te staan. Bepaal per lamp hoeveel licht je nodig hebt, of kies één van de voorgeprogrammeerde opties voor specifieke momenten. Het licht wordt warmer naarmate je de lamp dimt en vormt daardoor een echte sfeermaker.

INNR hanglamp

Een lichtpunt bij de tafel

Lange winteravonden zijn ook de uitgelezen tijd om heerlijk uitgebreid te koken en dineren. Een avond om de tafel met vrienden of familie is een uitstekende gelegenheid om de tafel extra mooi te dekken en er een waar feestje van te maken. Met mooie servetten, een stijlvol tafelkleed en de perfecte verlichting.

Een prachtige lamp boven de tafel en wat sfeervolle spotjes zijn een goede combinatie van lichtbronnen voor de eetkamer. De spots van INNR klik je met één beweging aan een handige rails, die je met plakstrips aan het plafond bevestigt. Zo licht je gemakkelijk de highlights van je eetkamer uit, en kun je pronken met je favoriete schilderij of een ander geliefd object. Door het licht op de gordijnen te laten schijnen creëer je juist een ruimtelijk effect in de kamer.

INNR sfeerlicht

Praktische accenten

Met lichtstrips breng je eenvoudig extra accenten aan, daar waar je een beetje meer licht nodig hebt, bijvoorbeeld in je boekenkast of boven het aanrecht.

En wist je dat je ook prettiger tv kijkt, als de muur erachter is verlicht? Het licht dat je ziet wordt zo beter verdeeld, waardoor je minder last krijgt van pijnlijke en vermoeide ogen. Plak een lichtstrip achter je tv voor optimaal kijkplezier.

Extra handig

De Smart Plug van INNR is een handig accessoire van de smart verlichting van INNR. Door dit handige hulpstuk kun je alle lampen verwerken in het verlichtingssysteem. Alle vloerlampen, tafellampen en bureaulampen met snoer en stekker kun je aansluiten op deze plug en daarmee aansluiten in het systeem.

Trek je plan

Kun je na het lezen van deze tips nog wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van de juiste verlichting? Voor advies kun je terecht bij de INNR LightAdvisor. Bouw je eigen woonkamer, eetkamer of kantoor na op deze site, en er wordt een persoonlijk lichtplan voor je gegenereerd.

Dit lichtplan kun je volledig realiseren met INNR producten, maar dat hoeft niet. Het INNR systeem kan namelijk ook prima communiceren met andere systemen als Philips Hue, Osram Lightify en Belkin Wemo. Je hoeft je oude lichtsysteem dus niet direct te vervangen.

Bron: in samenwerking met INNR

nog meer: wooninspiratie