WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Parijs in je badkamer

De stad van de liefde blijft een inspiratiebron van jewelste. Zo vormden de Parijse jaargetijden het uitgangspunt voor een kleurrijke nieuwe badkamerlijn van Villeroy & Boch. En, goed nieuws: je maakt ook zelf kans op een weekend Parijs, waarin je in de voetsporen van ontwerpster Gesa Hansen treedt. (promotie)

gele wasbak

De tijd van een minimalistische witte badkamer lijkt voorbij. Anno 2016 is het kleur wat de klok slaat. Hiermee geef je de badkamer niet alleen meer sfeer, je onderstreept er ook jouw persoonlijke smaak mee. Voor Villeroy & Boch was dit reden voor een gloednieuwe wastafellijn: de Artis Color Collectie.

Van mintgroen tot mosterdgeel

De Scandinavische interieurontwerpster Gesa Hansen liet zich voor deze nieuwe lijn inspireren door de verschillende jaargetijden in Parijs. “Er is niets mooier en puurder dan de kleuren uit de natuur. Ze dragen bij aan je stemming en gevoel”, aldus Hansen. Het resultaat is een uitgebreid kleurenpalet met maar liefst vijftien verschillende tinten variërend van mintgroen tot mosterdgeel, poederroze en mistblauw.

Uniek vormenspel

De wastafels zijn verkrijgbaar in vier subtiele vormen: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Speciaal voor deze lijn ontwikkelde Villeroy & Boch het nieuwe materiaal TitanCeram. Het maakt een uniek vormenspel mogelijk met bijzonder dunne wanddiktes en een strak design met scherpe randen. Kortom: een ware eyecatcher in je badkamer.

Baden in kleur

Met de opzetwastafels van Villeroy & Boch geef je jouw badkamer op een simpele manier een maximale make-over. Wie gezegend is met veel ruimte, kan ook nog eens kiezen voor een vrijstaand bad in hetzelfde Artis Color kleurenpalet. Net zoals de wastafels, hebben de baden een helderwitte binnenkant en een gekleurde buitenzijde met de keuze uit een matte of glanzende finish. Zit jouw favoriete tint er niet bij? Maak dan gebruik van ‘Colour on Demand’, waarbij je de keuze hebt uit maar liefst 200 kleuren.

kleur in de badkamer

Bron: in samenwerking met Villeroy en Boch

nog meer: wooninspiratie