WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Oude meesters aan je muur

De tv-hoek van Jessica bleef een lang bewaard geheim. Niet omdat ze niet tevreden was met het zachte vloerkleed of de prachtige fluwelen fauteuil, maar omdat het zwarte vlak boven het prachtige hangende kastje aan de muur een stoorzender was. Met de komst van The Frame 2019 van Samsung is ook dit deel van het huis helemaal af.  (in samenwerking met Samsung)

Frame grijs zwart

Wisselende kunstwerken

Interieur en kunst zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze harten gingen dan ook sneller kloppen bij het bladeren door de Art Store van Samsung waar meer dan duizend kunstwerken in verschillende galerijen zijn opgeslagen: schilderijen uit het Prado of het Van Gogh Museum tover je moeiteloos op je eigen beeldscherm. Je favoriete werken sla je op en zo creëer je je eigen kunstcollectie in een handomdraai. Misschien is het nog wel veel leuker om eigen werk tentoon te stellen, want ook dat behoort tot de opties. Vanaf je eigen telefoon kun je zo een foto van je heerlijke vakantie uploaden om weer even terug te dromen naar dat moment.

Plaid en kunstwerk zijn van hetzelfde

ontwerpduo.

Frame - bont

Onderdeel van je interieur

Er gaat geen dag voorbij dat wij niet bezig zijn met styling. Soms – heel soms – maken we een uitstapje naar een andere kleur dan onze lievelingskleur roze en verruilen we bloemenprints voor grafische lijnen. Maar meestal zoeken we fanatiek naar werken die naadloos aansluiten op ons favoriete kleurenpalet: bont! Al snel stuitten we op het werk van het Nederlandse ontwerpduo Scholten en Baijings dat ook het design van het knalroze plaid verzorgde. Een match made in heaven!

Bij de wat stoerdere setting deden we het andersom, we kozen eerst een grafische zwart-wit afbeelding uit en styleden de ruimte eromheen met bijpassende zwarte, groene en grijze designitems. Het gekleurde keramiek en het gevlamde dienblad passen zowel qua sfeer, techniek en kleur perfect bij het vlekkerige kunstwerk dat we tijdens het scrollen tegen kwamen. Grappig hoe een tafereel zo ineens ontstaat. De televisie is niet langer meer een stoorzender, maar The Frame versterkt op deze manier juist het interieur!

PRCHTG

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: Samsung

nog meer: wooninspiratie