WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Op vakantie in eigen tuin

Is jouw tuin al klaar voor de zon? Met deze praktische tips en tricks creëer je een tropisch paradijsje in eigen tuin waar geen vakantie in het buitenland tegenop kan. (in samenwerking met Life Outdoor Living)Op vakantie in eigen tuin

Héél veel groen

Bij een tropisch paradijs denken wij aan heel veel groen. Denk aan planten met lange bladeren, hangplanten, bamboeplanten en varens. Leef je uit met een heleboel verschillende exemplaren en zie hoe de thuisjungle tot stand komt. Tip: Langer van het exotische groen genieten? Kies voor langbloeiers in je tuin.

Loungen maar!

Een tropische tuin is niks zonder een heerlijke loungeset. Eentje waar je op kunt neerploffen en waar je voorlopig niet meer uit op wilt staan. Wij hebben onze favoriet gevonden; de Life Outdoor Living loungeset Block, verkrijgbaar in de kleuren lava en wit. Deze aluminium set past bij elke woonstijl en kan tegen een stootje. De koffietafel met teakhouten blad heeft het perfecte formaat voor een cocktailsessie of tapasdiner.

Snoozen in de hangmat

Of je nu thuiskomt na een dag hard werken of nog even wilt nagenieten van een dag op het strand, de hangmat is in dit geval hét onmisbare item in jouw tropische tuin. Hang hem op tussen twee bomen of bevestig hem aan de muur of het hek. Geen plek om de hangmat aan te hangen? Koop er eentje met een standaard. Op een regenachtige dag staat die ook prima in de woonkamer.

De tent in

Bij een vakantiegevoel hoort dagdromen. Prikkel je fantasie door een wigwam neer te zetten. Leg er een kleedje bij, hang lampjes op en jouw ideale late-night-picknickplek is geboren. Een wigwam is overdag een fijne speelplek voor de kinderen. Succes gegarandeerd!

Buiten onder de douche

Het ultieme tropische gevoel? Na een dag op het strand buiten douchen. En dat kan ook in je eigen tuin. Een buitendouche is niet alleen praktisch. Het is luxe, geeft je dat ultieme vakantiegevoel en het past totaal in een paradijselijke omgeving.

Bron: in samenwerking met Life Outdoor Living

nog meer: wooninspiratie