WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favoriete kleuren voor het najaar

Een plaid, kaarsjes, een kop thee en een fijne serie op tv…Langzaam komt het najaar er aan en wij hebben er zin in. En met de verandering van het seizoen verandert ook het kleurpalet buiten én binnen. Daarom laten we je graag onze favoriete kleuren voor het najaar zien. (promotie)

Zeeblauw

Blauw: veel te zien in accessoires maar weinig op de muur. Durf jij? Wees niet bang, want de blauwe kleur Brighton van Little Greene zorgt voor een rustige sfeer in het interieur. Je kunt deze kleur zelfs terug laten komen in een van de meubels. Wat dacht je van een zeeblauwe fauteuil?

Little Greene blauwe bank

Okergeel

Onze favoriet voor het hele jaar door: okergeel. Deze kleur zorgt voor een zonnige gloed in huis en mag zeker tijdens de donkere dagen niet ontbreken. Wij zijn vooral fan van de okergeeltint Yellow Pink. Okergeel combineert mooi met zachte kleuren zoals groen, roest en warme grijstinten en met natuurlijke materialen zoals hout.

Little Greene gele muur

Wijnrood

Nog een andere favoriet is de kleur Bronze Red. Een diepe, wijnrode kleur die je interieur een vleugje jaren ‘50 geeft. Little Greene verf dekt perfect en bestaat in allerlei soorten. Ga jij voor rood op beton, de vloer, hout of de muur? Geen probleem! Kies voor watergedragen of oliegedragen verf, afhankelijk van de ondergrond. Een fijn ander weetje; Little Greene verf is milieuvriendelijk.

najaarskleuren

Roze

Roze is erg veelzijdig. De kleur combineert goed met zwart, grijs, wit en met andere pasteltinten. Maar denk ook eens out-of-the-box en combineer het met met rood, groen of okergeel.

Little Greene roze slaapkamer

Botanisch behang

Liever geen verf op de muur? Dan is behang de perfecte oplossing. Behang Paradise haalt de natuur naar binnen. Behang ouderwets? Wij vinden van niet!

botanisch behang

Little Greene

Little Greene is een Britse verf- en behangfabrikant, die staat voor een maatschappelijk verantwoorde productie van hoge kwaliteit verf en behang. Veel Little Greene kleuren zijn gebaseerd op natuurlijke, eeuwenoude minerale pigmenten, zoals oker en omber. De mooie kleurdiepte wordt bereikt door het gebruik van 40% meer pigment dan in de meeste andere verven. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen (mat tot gloss) in zowel watergedragen verf als olieverven. Bij het maken van de verf en het behang wordt alleen gebruik gemaakt van de beste natuurlijke, organische en synthetisch-veilige pigmenten. Kortom: Little Greene is fijn voor in huis én het milieu.

Twijfel je nog over de juiste kleur? Little Greene kleurenkaarten kunnen gratis worden aangevraagd.

Bron: in samenwerking met Little Greene

nog meer: wooninspiratie