WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze 5 favoriete items met een verhaal

In een open kast, op een plankje aan de muur of op je nachtkastje… Items met een verhaal maken ieder interieur sfeervol. Dit zijn onze 5 favoriete verborgen schatten. (in samenwerking met Urban Nature Culture)

Haal de wereld naar binnen

Bijna maandelijks verruilt Anne Marie Hermans haar thuisbasis Amsterdam, voor de meest exotische plekken over de hele wereld. Ze gaat op zoek naar mooie verhalen, vakmanschap en verborgen parels voor haar lifestylemerk Urban Nature Culture. Het resultaat is een collectie met serviesgoed, textiel en woonaccessoires waarmee je de wereld naar binnen haalt. Dit zijn onze vijf favoriete producten uit de nieuwe collectie:

1. Theelichthouders

Voordat jij er een kaarsje in brand heeft theelichthouder Por do Sol al heel wat kilometers afgelegd. Het ontwerp is gemaakt van gerecycled glas en wordt met de hand gemaakt en geblazen in Marokko. Zo haal je echt iets unieks in huis en daar houden we van. Je kunt de grote theelichthouder trouwens ook prima gebruiken om een koel drankje uit te drinken.

2. Kussens

Je hebt er nooit genoeg van: kussens! En zeker niet als ze zijn geïnspireerd op de kleuren van een zonsondergang. Kussen Por do Sol is uitgevoerd in een warme sinaasappeltint en een vrolijke toevoeging voor in huis. Zodra het weer het toelaat verhuist het kussen van de bank in de woonkamer, mee naar een lekkere luie stoel in de tuin. Ook mooi in combinatie met de andere kussens van Urban Nature Culture.

3. Servies

Oh zo mooi, de heldergroene borden en schalen uit Portugal met de naam Costa Verde. Zo creëer je een feestje op tafel. Geen enkel bord of schaaltje is hetzelfde, doordat ze met de hand zijn gemaakt. Mooi in combinatie met een wit basisservies of de borden van acaciahout uit India.

4. Placemat

Ovaal lijkt anno 2018 wel het nieuwe rond, dus zit je helemaal goed met deze placemat. Bijzonder: de placemats zijn gemaakt van maisbladeren en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Mooi om je interieur mee te decoreren of onder je bord tijdens de lunch of diner. Zo haal je letterlijk de natuur in huis.

5. Bord

Een dikke like voor dit bamboe bordje, dat gemaakt is van een grassoort uit Zuid-Amerika en Azië. Het dessin is geïnspireerd op de bamboeplant en komt terug in meerdere producten van Urban Nature Culture. Het bord is onderdeel van een servies dat onder meer bestaat uit een beker, kom en een dienblad. Ook handig voor een picknick, want het servies is licht van gewicht.

Bron: in samenwerking met Urban Nature Culture

nog meer: wooninspiratie