WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Haal warmte in huis met een vloerkleed

Met een mooi nieuw vloerkleed haal je tijdens de winter de warmte in huis. Een kleed vormt dankzij zijn aaibaarheid en comfort een behaaglijke aanvulling op je interieur. Buiten is het koud, wij blijven binnen! (in samenwerking met Vloerkledenwinkel)Vloerkleed woonkamer

Voor elke ruimte het juiste kleed

Vierkant, rechthoekig of rond? Opvallend, ingetogen of iets daar tussenin? Door de talloze keuzes in patroon, stijl, kleur, stof en grootte, en niet te vergeten de prijs, kan het kopen van een vloerkleed best een opgave zijn. Bepaal eerst voor jezelf welke ruimte in huis wel wat warmer mag.

De meest gekozen plaats voor een vloerkleed is de zithoek. Een vloerkleed zorgt er voor een harmonieus geheel en verbindt de verschillende meubels van het zitgedeelte, zoals de bank, losse stoelen en de salontafel met elkaar.

Maar er zijn veel meer plaatsen in huis te bedenken waar een vloerkleed een waardevolle toevoeging is. Baken bijvoorbeeld het eetgedeelte af door een karpet onder de eettafel en -stoelen te plaatsen. Of kies voor een zacht tapijt in je slaapkamer. Het voelt heerlijk aan je blote voeten en maakt het nét wat makkelijker om uit bed te stappen nu het langer donker blijft en kouder wordt. Een kleed gecombineerd met (natuur)steen of hout op vloer geeft warmte aan de hal en maakt het altijd prettig binnenkomen.

Kies de juiste kleur

Is er al veel gaande in de ruimte qua kleur en stijl? Probeer dan een tapijt in een effen kleur. Een vloerkleed in natureltinten in het palet van de kamer vormt een rustige, goedgekozen basis en zorgt voor harmonie. Heb je juist een wat meer sobere inrichting in neutrale kleuren dan kan een gekleurd vloerkleed een echte blikvanger in de ruimte zijn.

Hoe zit het met de maten?

Veel mensen vinden het kiezen van de juiste maat een van de lastigste onderdelen bij het shoppen voor een kleed. Een handige tip is om kranten op de grond te leggen in de maat van het vloerkleed dat je zou willen. Zo krijg je de beste indruk van de ware grootte en voorkom je dat het kleed te groot of te klein is.

Bij Vloerkledenwinkel kun je altijd terecht voor advies op maat en weten ze precies wat de meest verkochte standaardmaten zijn. Ben je op zoek naar een kleed in een afwijkende maat? Ook dat is geen probleem, want 80% van de collectie is in elke maat te krijgen en kan voor jouw interieur op maat gemaakt worden.

Vloerkledenwinkel vloerkleed

Voor elk budget

Vloerkledenwinkel verkoopt vloerkleden van een groot aantal topmerken. Van het populaire Nederlandse merk Zuiver tot internationale designers als Calvin Klein en Ted Baker. In de shop vind je ook een eigen collectie vloerkleden onder de naam Home Collection. Een mooie selectie kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Daarmee is er voor ieder budget wel een geschikt vloerkleed te vinden.

Zelf maken

De MOMO Rugs collectie is een met de hand geweven collectie die in Europa wordt geproduceerd. Bij deze vloerkledencollectie is alles mogelijk. Alle vloerkleden zijn custom-made en in tientallen kleuren verkrijgbaar. Uniek hierbij is dat je zelf je vloerkleed kunt ontwerpen door gebruik te maken van de Design Your Own tool. Met deze speciale tool kun je kiezen uit meer dan 200 kleuren, formaten en materialen.

Zelf zien en voelen

Heb je iets gezien dat je aanspreekt, maar weet je nog niet zeker of het kleed bij jouw interieur past? Vloerkledenwinkel biedt een unieke zichtservice aan waarbij je zonder aankoopverplichting één tot drie vloerkleden thuis kunt bekijken. Zo kun je met eigen ogen zien of de maat en kleur van het kleed aansluit bij jouw inrichting. Lees hier meer over deze speciale zichtservice. Ook kun je een kijkje nemen bij de showroom in Hilversum.

Bron: in samenwerking met Vloerkledenwinkel

nog meer: wooninspiratie