WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het nieuwe woonmerk WOWN!

Drie bloggers, drie stijlen en drie collecties in één merk: WOWN! Een nieuw woonmerk bedacht en gerund door drie van de grootste interieurbloggers van Nederland. De bloggers van Binti Home, &SUUS en Zilverblauw hebben hun krachten gebundeld en een eigen collectie ontwikkeld. Benieuwd naar het resultaat? De collectie is verkrijgbaar bij Kwantum. (in samenwerking met Kwantum)WOWN! collectie Zilverblauw

WOWN! collectie Binti Home

WOWN! collectie &SUUS

De ontwerpers van WOWN!

Suzanne de Jong van &SUUS, Anki Wijnen van Zilverblauw en Souraya Hassan van Binti Home zijn in samenwerking gegaan en hebben het nieuwe woonmerk WOWN! opgericht. Samen met conceptontwikkelaar Lonneke Bubblemint en tekstschrijver Marlous Snijder hebben de drie interieurbloggers hun eigen collectie ontworpen. Met passie en ambitie. En dat zie je terug in de collectie!

Drie unieke collecties

Van bijzettafel tot vloerkleed en van kleurrijk tot basic. In de drie collecties van WOWN! komen de persoonlijke stijlen van de bloggers duidelijk naar voren. Waar &SUUS te herkennen is aan de lichte en neutrale basis, pakt Zilverblauw juist uit met een grote hoeveelheid kleur en grafische prints. En ben je meer fan van etnische invloeden, dan kan je bij de collectie van Binti Home terecht. Neutrale, lichte Scandinavische kleuren worden hier gecombineerd met warme, etnische invloeden. Voor ieder wat wils! Wij zijn fan.

Bron: in samenwerking met Kwantum

nog meer: wooninspiratie