WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Next level toiletbezoek

Het kleinste kamertje in huis wordt vaak overgeslagen als het gaat om sfeer en technologie, toch is er nog veel te winnen op het gebied van je toiletbezoek. Steeds meer mensen kiezen thuis voor een douchewc en na het lezen van deze 6 redenen begrijp je waarom. (in samenwerking met Geberit)

1. Het is hygiënisch

Niets reinigt beter en zachter dan water. Denk je maar eens in: je auto of vuile vaat maak je toch ook niet schoon met alleen papier? De Geberit Aquaclean Mera is uitgerust met de WhirlSpray douchetechnologie, een roterende straal van warm water waar lucht aan toegevoegd is, goed reinigt en ook nog water bespaart. En omdat elke bilpartij uniek is kun je de positie van de douchearm en de sterkte van de straal per persoon instellen.

2. Het scheelt schoonmaken

Grote kans dat het schrobben van het toilet ook niet jouw favoriete bezigheid is. De TurboFlush spoeltechnologie neemt bij iedere spoelbeurt alvast een beetje werk uit handen. Het toilet spoelt namelijk grondig door en heeft door het randloze wc-keramiek nauwelijks verborgen randen of hoeken, waardoor vuil zich niet kan ophopen. En hoewel ‘ie stevig doorspoelt, blijft het toilet stil. Zo hoeft niemand ‘s avonds laat of ‘s nachts wakker te worden van je toiletbezoek.

3. Het is sfeervol

We horen je denken: een toilet sfeervol? Zeker! De Geberit AquaClean Mera is voorzien van een oriëntatielicht dat zelf in te stellen is in één van de zeven kleuren. Overdag is het een echte blikvanger, ‘s nacht juist een gids in het donker. Want niets vervelender dan in het holst van de nacht een felle lamp aan te moeten doen voor een toiletbezoek. Met de naderingssensor springt het licht vanzelf aan wanneer je in de buurt komt, waardoor zoeken naar de schakelaar en een bak licht verleden tijd zijn.

4. Het is een leuke gadget

De kans bestaat hiermee wel dat het toilet een stuk langer bezet is, want menig man zal gecharmeerd zijn van al die technische snufjes. Zo is het toilet volledig in te stellen en te bedienen met de afstandsbediening en gaat de wc-deksel automatisch open en dicht door de naderingssensor. De wc-zitting en deksel sluiten geruisloos en zijn eenmaal dicht een mooie aanvulling op het strakke en compacte design van de pot.

5. Het is comfortabel

Het klinkt misschien een beetje gek: een verwarmde zitting, maar hoe fijn is het om nooit meer koude billen te hebben? De verwarmingsfunctie is optioneel en kan worden geactiveerd door de naderingssensor, zodra je dichterbij komt wordt de zitting voorverwarmd. Staat de functie niet aan, dan verbruikt het ook geen elektriciteit, wel zo fijn.

6. Het scheelt vieze geurtjes

Vanaf nu ruikt het altijd naar roosjes op het toilet. De automatische geurzuivering verwijdert onaangename toiletgeuren zodra er iemand op de bril gaat zitten. Niet alleen prettig voor jezelf, maar ook fijn voor de volgende.

Ook een douchewc thuis of meer weten? Kijk op www.geberit-aquaclean.nl

Bron: in samenwerking met Geberit

nog meer: wooninspiratie