WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mix & matchen met planten en bloemen

Bloggers Jessica en Fleur zijn er achter gekomen dat de Bromelia een ideale plant is voor de luie plantenmoeder. Met voldoende licht en af en toe een beetje water in de koker van de bladeren heb je er een paar maanden plezier van. Wat zij nou echt heel tof vinden van deze tropisch aandoende, gekleurde beauty is dat hij zich zo lekker laat combineren. (in samenwerking met Bromelia)

Kies er eens voor om een groepje Bromelia’s in dezelfde kleur bij elkaar te zetten. Je weet inmiddels natuurlijk al wel dat er voor ons nooit zoiets bestaat als ‘te veel roze’, dus wij kozen voor een selectie aan roze planten. Roze matcht ook zo heerlijk met groen. De ene Bromelia heeft donkergroene bladeren, terwijl die van een ander wat grijzer of juist frisser groen zijn. Een prachtige mix ontstaat er, die lekker knalt in dit roze hoekje bij Fleur thuis.

Veel gewaagder – en dus ook veel leuker – is het om de Bromelia als een bloem toe te passen en hem te omringen met snijbloemen. De slaapkamer van Jessica leende zich perfect voor een gezellig hoekje met een babyroze gerbera, een lila allium, een zachtroze violier en wat knallende tulpen. In haar mooiste gekleurde keramiek tentoongesteld waardoor er een heerlijk bont geheel ontstaat. Door het luchtzuiverende karakter is het ook nog eens heel prettig om voor een Bromelia op je slaapkamer te kiezen. Wij kunnen ons zo voorstellen dat onze Bromelia’s ook nog een keer naar de badkamer verhuizen, want ook daar is het fijn je te omringen met al deze kleurenpracht.

Heel fijn vonden wij het om te weten dat Bromelia’s heel milieuvriendelijk worden geproduceerd. Een duurzaam leven is wel iets waar wij ons bewust van zijn en juist binnen dit streven past de keuze voor een Bromelia dus perfect.

Wij zijn benieuwd of we jou hebben weten te inspireren deze allemans vriend in huis te halen. Deel je je foto’s met ons op Instagram: @prchtg en @bromeliastyle en helemaal leuk als je #bromeliabijmijthuis gebruikt!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: wooninspiratie