WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Minimorfose: van basic badkamer naar zonnige, opgefriste ruimte

Hoe kun je een keurig nette badkamer nét iets meer karakter geven? Laat dat maar over aan de minimorfose-skills van stylist Moniek Visser. Met een vleugje zonnig zandgeel, warm hout en een paar gekleurde kranen doet ze wonderen.

In samenwerking met Grohe

Minimorfose: van basic badkamer naar zonnige, opgefriste ruimte

Wát een topdag voor Irene uit Son en Breugel: ze won een spetterende minimorfose voor haar badkamer, met de allernieuwste Grohe-badkamerproducten uit de Colors-collectie én bijpassende accessoires om het af te maken. In de basis is Irenes badkamer natuurlijk al helemaal goed. De ruimte bevat een stoer houten wastafelmeubel, grote antracietkleurige tegels en lekker veel friswit. Maar Irene wil graag méér sfeer. Stylist Moniek Visser weet precies wat deze badkamer extra karakter kan geven, en kiest kakelverse items in exact de juiste tinten.

VOOR

De badkamer van Irene uit Son en Breugel VOOR de minimorfose
De badkamer van Irene uit Son en Breugel VOOR de minimorfose

NA

badkamer minimorfose
De badkamer van Irene uit Son en Breugel NA de minimorfose
badkamer minimorfose
De badkamer van Irene uit Son en Breugel NA de minimorfose

Badkamergeluk

Door naast grijs- en wittinten ook wat warm hout en zacht zandgeel toe te voegen, krijgt de badkamer een zonnig gevoel en verdwijnt de strakke, sobere uitstraling. Stylist Moniek: ‘En het mooie is: dat kan gewoon met accessoires. Ik koos bijvoorbeeld voor een paar royale, zachtgele handdoeken en een badmat van duurzaam teakhout. Ook kranen en douches maken of breken de sfeer in de badkamer. De antracietkleurige kraan, douchekop en handdoekring uit de Colors-collectie van Grohe maken deze badkamer meteen superchic. En in combinatie met het witte sanitair oogt antraciet extra robuust. Het contrast nog meer benadrukken? Kies dan voor donkere tegels in de badkamer of voor zwarte accessoires in verschillende texturen.’ Wat Irene er zelf van vindt? ‘Stoer, die zwarte kraan en douche. Mijn badkamer krijgt er meer body door’.

badkamer minimorfose

Ook warmte & kleur in de badkamer?

Met de Grohe Colors-collectie maak je van elke badkamer een persoonlijke, kleurrijke oase. Van badkamerkranen tot douche en accessoires: de Colors-collectie zorgt ervoor dat douchen en baden een moment wordt om elke dag naar uit te kijken. Met de keuze uit 10 prachtige kleuren en afwerkingsvariaties zit er altijd een parel tussen voor jouw badkamer – hoe klein of groot deze ook is. Wil je weer eens iets anders dan chroom? Ga voor Supersteel, Cool Sunrise, Warm Sunset of Hard Graphite. Benieuwd? Ontdek alle mogelijkheden op colors.grohe.nl.

nog meer: wooninspiratie