WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met deze blikvangers in je huis wordt 2019 een topjaar

Vanaf 1 januari ga ik alles anders doen. Ken je dat gevoel? Als je begint met je interieur, al is het maar met iets kleins, dan kan 2019 alleen maar een prachtig jaar worden. (in samenwerking met Dutchbone)

Het begint bij de basis

Met karpet Jafar is de toon voor 2019 gezet: als de basis goed is, is er ruimte voor uitbreiding. Het vloerkleed heeft het uiterlijk van een echte Berber, maar pluist en pilt niet en kan tegen een stootje. Het geheim zit in de materiaalmix: wol gemengd met katoen chenille. Door zijn natuurlijk kleuren past hij in elk interieur.

Mooie sier

Van sierkussens Spencer en Dean ga je dit jaar veel plezier hebben. Niet alleen omdat ze door hun velvet-achtige stof de hardste stoel nog een zachte, comfortabele aanblik geven. Maar ook omdat ze je steun geven tijdens het studeren, als je besluit in 2019 je horizon te gaan verbreden.

Sla je vleugels uit

Vloerlamp Falcon grijpt met zijn klauwen de vloer vast, zoals een valk dat doet met zijn prooi. Om de vogelachtige uitstraling te completeren, gaven de designers de lampenkap de vorm van een snavel. Met vloerlamp Falcon vlieg je dit jaar lijnrecht op je doel af: een spannend interieur waarop je niet snel uitgekeken raakt.

Loungen in stijl

Vlei je op het weelderige velvet van loungestoel Bar om te overpeinzen wat 2019 jou gaat brengen. Hoe elegant, klassiek en comfortabel wil je het hebben? Hier ga je nog heel wat uren op doorbrengen komend jaar, tenzij iemand anders je voor is natuurlijk.

Santé

Wijnkast Vino zou niet misstaan in een bistro of trattoria. Het draadgaas aan de achterkant geeft de vintage kast een moderne twist. Je hebt altijd een paar mooie flessen achter de hand voor onverwacht bezoek en je wijnglazen hangen er professioneel bij. Misschien dit jaar maar eens een wijncursus doen?

Brute bijzettafel

Laat een frisse wind door je interieur waaien met deze ronde bijzettafel Brute. Met zijn mooie tafelblad, in messing of nikkel, en zijn traditionele afwerking doet hij denken aan een Marokkaanse theetafel. Maar ook een glas champagne zal op deze tafel niet misstaan. Stijlvol het nieuwe jaar in.

Van eigen bodem

Het dynamische woonmerk Dutchbone bestaat uit unieke meubels en woonaccessoires met een eigen signatuur. Inspiratie wordt opgedaan tijdens reizen over de hele wereld. De collectie is veelal een combinatie van industrie en ambacht. Het interieurmerk is constant in beweging en heeft voor iedereen iets in petto. Of je nu in een loft in New York woont of op een woonboot in Amsterdam.

nog meer: wooninspiratie