vtwonen

Maak een originele wanddecoratie met foto’s!

Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal. En de mooiste verhalen dienen in de spotlight te staan! Maak daarom een wanddecoratie van je mooiste persoonlijke foto’s, teksten en illustraties. In deze video geeft interieurblogger Seline Steba tips om van jouw foto’s een originele wanddecoratie te maken. (promotie)


1. Plexiglas voor veel scherpte en diepte

Wist je dat je je foto’s bij Albelli ook kunt laten afdrukken op plexiglas? Dit speciale materiaal zorgt voor haarscherpe foto’s en diepe, sprekende kleuren. Het beschermt je foto daarnaast tegen stof, krassen en verkleuringen. Zo geniet je nog langer van je foto’s!

wanddecoratie plexiglas

2. Verschillende formaten

Speel met afbeeldingen in verschillende formaten. Klein, middel, groot; alles bij elkaar geeft een speels effect. Vind je het lastig om de juiste compositie te bepalen? Begin met het grootste exemplaar en werk daar omheen. Zo creëer je snel een originele wanddecoratie.

fotowand

3. Pronkplank

Houd je van verandering? Zet ingelijste foto’s op een pronkplank. Hierop kun je eindeloos combineren met foto’s en andere accessoires. Schilder de plank in dezelfde kleur als de muur, zodat je foto’s er nog meer uitspringen.

fotoplankjes

Bron: in samenwerking met Albelli

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties