WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak je interieur klaar voor het najaar

Van subtiel glanzend messing tot een kloddertje roze hier… Experimenteer met deze Style Statements en jouw huis is in een handomdraai up to date. Klaar voor het najaar? Stylen, schuiven en schilderen maar! (in samenwerking met KARWEI)

Think Pink

Roze heeft de oversteek gemaakt van Barbie en bubblegum naar blush. We spreken daarom van tinten als warme taupe, onbewerkt hout en volwassen roze, kortom schakeringen roze die ver wegblijven van de mierzoete meisjeskamer. En dat is goed ook, want grown-up pink voelt zich overal thuis. Warm en klassiek tussen chocoladetinten en bordeauxrood. Funky in combinatie met oker en messing. Aaibaar en zacht wanneer uitgevoerd in fluweel. Lefgozers grijpen naar de lakroller, want ook die oude kast, paneeldeuren en houten trap zijn Pretty in Pink.

Natural Beauty

Wat zo handig is aan materialen als hout, bamboe, riet en sisal is dat je ze onbeperkt met elkaar kunt mixen. Net als in de natuur past het allemaal bij en door elkaar, en geeft het alsnog rust. Ook aan je interieur dus. Nudes en beigetinten matchen goed met glad afgewerkt hout. Hout met zichtbare nerven geven een meubelstuk vaak extra karakter. Zeker als je deze natuurlijke look aanvult met zachte tinten, aaibare stoffen en grove breisels creëer je een warme sfeer. Vergeet niet om af en toe nog wel even echt naar buiten te gaan voor een frisse neus!

Messing is het nieuwe goud

Dat messing de nieuwe metallic van nu is, mag geen geheim meer zijn. Iedere inrichting krijgt er een extra luxe laagje door. Het nieuwe goud met de subtiele glans kan in alle vormen. Van stijlvol accessoire tot robuuste tafel en van subtiel patroon in het behang tot een opvallende designlamp. Of het nou goudgeel glanzend of koperachtig en dof is, combineer messing met volle, diepe kleuren en de gevoelstemperatuur stijgt als vanzelf een paar graden. Een messing item kan een eyecatcher op zich zijn, maar ook een aantal items bij elkaar stelen de show. Zo creëer je met messing een interieur dat goud waard is.

Style Statements

Deze stijlupdates zijn onderdeel van de 8 Style Statements die KARWEI samenstelde voor dit najaar. Je ontdekt alle Style Statements in de bouwmarkt, op de website en social media van KARWEI. Meer wooninspiratie van KARWEI: in het KARWEI-huis, een pop-up store (t/m 29 november) in Amsterdamse Negen Straatjes, komen de Style Statements op een toffe manier tot leven.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: wooninspiratie