WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een persoonlijke touch in je interieur

Ieder huis is uniek, en daar weet Kave Home wel raad mee. Ze maken designs die toegankelijk zijn voor iedereen. Zo kun je een persoonlijke touch toevoegen aan je interieur, wat je stijl ook is. Daar worden wij blij van! We zetten de mooiste items uit de nieuwe collectie op een rij. (in samenwerking met Kave Home)

a touch of pink

Roze: we kunnen er niet genoeg van krijgen. Maak een statement door een muur in jouw favoriete tint te verven, of ga voor subtiel met hier en daar een woonaccessoire in deze warme kleur. En wat dacht je van een roze fauteuil als pronkstuk in de woonkamer? De kleur combineert perfect met zwart, kopertinten, hout en grijs.

Een fijne werkplek

Benodigdheden voor een thuiswerkplek waar bergen werk verzet worden? Een goede (en mooie!) stoel, een bureau dat perfect in jouw woonkamer past, een stijlvolle bureaulamp én genoeg opbergers. Vergeet ook vooral niet een poef, zo kun je af en toe met je voeten omhoog dagdromen.

Cocoonen in de woonkamer

Oh, wat houden we van het buitenleven. Maar stiekem vinden we binnen cocoonen ook heerlijk. En dat doe je het beste in een knusse, comfortabele stoel. Maak je woonkamer extra sfeervol met een vloerkleed en de juiste verlichting. Rondslingerende troep is verleden tijd met de juiste, stijlvolle opbergkast. Dekentje erbij en chillen maar!

Stoelendans

Onze ervaring? Stoelen kun je nooit genoeg hebben. Voor je gezin, onverwachte dinergasten én een ouderwets spelletje stoelendans op z’n tijd. Ga voor basic met een heleboel stoelen in één kleur en stijl of mix en match erop los met kleuren en patronen. Altijd een succes!

Fris en harmonieus

Houd jij van verandering? Dan zit je bij Kave Home goed. Er worden namelijk iedere week meer dan 40 nieuwe producten gelanceerd met een frisse en harmonieuze look.

Bron: in samenwerking met Kave Home

nog meer: wooninspiratie