WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lekker bladeren en wegdromen met een fotoboek

Wat is er fijner dan bladeren door een mooi fotoboek, liefst met een dampende mok koffie of thee erbij, en weg te dromen naar de plek waar de foto’s zijn genomen? (promotie)albelli-fotoboekalbelli-fotoboek-2albelli-fotoboek-3

Koffietafelboek

Raar woord eigenlijk, koffietafelboek. Want waarom zou je het geen plek geven op een boekenplank of dressoir, in een boekenstandaard of leunend tegen de muur? Ook mooi: een stapeltje van je favoriete exemplaren op een tafeltje of krukje in de zithoek of in de hal. Een koffietafelboek doet het goed in je interieur, overal.

Zo maak je van jouw koffietafelboek een must read

Bedenk een thema en zoek er jouw allermooiste foto’s bij. Die mooie rondreis of citytrip die je maakte, portretfoto’s van de mensen om wie je geeft. Of sfeerbeeld dat je hebt verzameld op Pinterest. Bij Albelli heb je een ruime keuze uit lay-outs, foto- effecten en opmaakopties waarmee je jouw fotoboek helemaal naar eigen smaak vormgeeft. Voeg persoonlijke teksten toe of laat de beelden hun eigen verhaal vertellen.

Met Albelli kun je zó veel meer

Met Albelli kun je je lievelingsfoto’s en andere mooie afbeeldingen afdrukken en inlijsten. Persoonlijke foto’s, kunst, spreuken, stockfotografie: de afwisseling maakt het spannend. De wanddecoraties zijn er in verschillende maten en materialen: aluminium, forex, plexiglas en canvas. Zet de lijst ook eens op de grond. Of gebruik de ingelijste afbeelding als basis voor een mooi tafereel op het dressoir of de schouw. Met vaasjes, een mooie lamp, bloemen en planten, kaarsen en andere accessoires.

En nu hop, aan de slag

Op www.albelli.nl vind je alle informatie over het maken van je eigen fotoboek en doe je meer inspiratie op. Wil jij graag wat moois aan de muur hangen? Ga dan naar www.albelli.nl/vtwonen. Daar doe je meer inspiratie op én als vaste lezer krijg je daarnaast een leuke korting van 25% op alle wanddecoratie.

Bron: Albelli

nog meer: wooninspiratie