vtwonen

Kom naar Beurs Eigen Huis met korting!

Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Dan breken er spannende maar vooral ook leuke tijden voor jou aan. Vragen over financiering, hoe te beginnen en wie om hulp te vragen zullen regelmatig door je hoofd schieten. Dan is het fijn om jouw bouw- of verbouwplannen met anderen te kunnen delen. Dat kan op Beurs Eigen Huis van 17 t/m 19 maart in Jaarbeurs Utrecht. (In samenwerking met Beurs Eigen Huis)

Beurs Eigen Huis

Ga jij verbouwen of verhuizen?

Beurs Eigen Huis is de grootste woon-en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Er is van alles te doen; van het luisteren naar sprekers, het opdoen van inspiratie, het bekijken van de laatste trends, tot het je laten adviseren door een architect. De beurs geeft jou een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals.

Maak een plan

Natuurlijk kun je ook zelf voorbereidingen treffen om straks het optimale uit je bezoek aan  Beurs Eigen Huis te halen. Ga aan de slag met pen en papier en werk je eigen ideeën en wensen uit. Een handige hulpmiddel daarvoor is het verzamelen van beelden van jouw favoriete inrichting voor de keuken, tuin, badkamer of woonkamer op Pinterest. Bedenk ook van te voren welke innovaties of renovaties je zelf wilt uitvoeren en wat je door anderen wilt laten doen. Zo weet je precies met welke hulpvragen je naar de beurs gaat.

Beurs Eigen Huis

Creëer je eigen droomhuis

Of je nu middenin een verbouwing zit, voor het eerst gaat verhuizen, of aan het begin staat van het bouwen van je droomhuis, met zulke grootse plannen in het vooruitzicht is het fijn om alles terug te vinden op één plek.

Op Beurs Eigen Huis vind je:

  • de laatste interieur-, keuken en tuintrends
  • de nieuwste bouwmaterialen
  • je kunt er advies op maat inwinnen over allerlei onderwerpen, zoals bijvoorbeeld bouwvergunningen
  • en je krijgt de kans om naar interessante sprekers op het sprekerspodium te luisteren.

De beurs is er voor iedereen die dolgraag zijn of haar droomhuis wil creëren.

Bestel kaarten met korting

Wil jij naar Beurs Eigen Huis? Bestel nu extra voordelig je kaarten met de speciale vtwonen kortingscode VTN1703 (€ 5 korting!) op realiseerjedroomhuis.nl. Ook vind je er alle informatie over Beurs Eigen Huis.

Bron: in samenwerking met Beurs Eigen Huis

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties