WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jouw woonstijl, jouw deur

Om maar met de deur in huis te vallen; heb jij al eens een kritische blik op je binnendeuren geworpen? Nee? Dan ben je niet de enige. Een deur houdt zich in huis vaak bescheiden op de achtergrond. Jammer want het kan stijlbepalend zijn. Denk bij aankoop van een bestaande woning of nieuwbouwwoning daarom eens aan nieuwe deuren. Je zult zien dat dit stijlbepalende eyecatchers worden. (promotie)

Nieuwe look

Met een nieuwe binnendeur creëer je een totaalbeeld; hij versterkt de look van je interieur en kan een echte eyecatcher zijn. Een deur met glas zorgt voor lichtinval, panelen geven de deur een klassieke-touch en lijnen zorgen juist voor een modern en fris karakter. Maar welke deur kies je? Het aanbod is namelijk zo groot en veelzijdig. Om de keuzestress wat te beperken, hebben wij alvast een paar fraaie deuren uitgezocht, afgestemd op de meest voorkomende woonstijlen.

Basic

In een basic woonstijl met rustige kleuren en natuurlijke materialen, wil je dat de deur niet uit de toon springt. De vraag is alleen: hoe basic wil je het hebben? Een eenvoudige vlakke witte deur voelt zich overal thuis, en neemt een bescheiden positie in ten opzichte van de rest van het interieur. Wil je toch een speels accent toevoegen? Kies dan voor een deur met een subtiel lijnenspel.

Industrieel

Denk robuuste en no-nonsense materialen, stoere blikvanger, een tikkeltje rauwe elementen én een deur met verticale lijnen en je eigen industriële loft (sfeer) is binnen handbereik.

Landelijk

Het landelijke boerderijgevoel, maar dan bij jou thuis in je rijtjeshuis; het kan! De landelijke sfeer zoals we dat kennen uit mooie balken en deuren breng je tot leven met een mooie lijndeur, die de illusie van planken wekt? Modern, maar toch karakteristiek. Of een glas-in-lood deur; 100% nostalgie en versterkt het landelijke karakter van je huis.

Romantisch

Een romantische look in huis maak je af met dromerige lichtinval. De CA11 deur van Svedex weet wel raad met die opdracht. Deze deur van glas, verdeeld in ruitjes zorgt niet alleen voor een fijne lichtinval, maar is ook elegant en klassiek.

Vintage

Nieuw, maar met een vintage touch. De mix waar wij van houden! Een paneeldeur met een ruitje aan de bovenkant, is een vintage pronkstuk maar wel in een nieuw jasje. De deur voelt zich overigens ook thuis in een strak en modern interieur. Het zorgt voor een speels element in huis met eigenzinnige twist.

moderne deur

Design

Of je nu houdt van pure eenvoud of design met wat extra’s; een design deur kent geen grenzen. Smalle verticale ruiten, smalle vlakken die gecreëerd worden door het lijnpatroon of een wat uitbundiger lijn- en glasverdeling, ze zijn allemaal even bijzonder.

Klassiek

Elegante panelen of een mooie ruitjesdeur; Svedex heeft verschillende tijdloze klassiekers. En waar past een echt stijlstatement nu beter dan in een klassiek interieur?

Over Svedex

Het Nederlandse deurenmerk Svedex maakt al meer dan zestig jaar een vernieuwende collectie afgelakte stijldeuren. Met een veelzijdige collectie haalt Svedex de deur uit haar anonimiteit. Voor ieder interieur heeft Svedex een passend model. Bovendien zijn er talloze combinaties mogelijk met glas-, lijn-, of paneeldeuren. Het geheim van de kwaliteit en duurzaamheid van Svedex is Svedex Superlak®. Deze slijt- en krasvaste lak ( tien jaar garantie) zorgt ervoor dat de deuren langdurig bestand zijn tegen krassen, vlekken en zonlicht. Superlak® is verkrijgbaar in 3 wittinten: Alpine wit, Extra wit en Warm wit.

Bron: in samenwerking met Svedex.

nog meer: wooninspiratie