WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jouw stijl, jouw slaapkamer… en die kies je zo

Maak van je slaapkamer een plek die helemaal bij je past. In jouw favoriete stijl en smaak. Met de Lifestyle by vtwonen collectie helpen we je alvast een eind op weg. (in samenwerking met Swiss Sense)

Met de Lifestyle by vtwonen collectie creëer je eenvoudig een slaapkamer in je favoriete woonstijl: Eclectic Retro, Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern en Chic Classic. De collectie bestaat uit zes eigenzinnige boxsprings die passen bij één van deze vijf slaapstijlen.

Eclectic Retro – Kleurrijk

Als je van een kleurrijk geheel houdt, zit je goed bij een retro slaapkamer. Er kan heel veel, zolang de basis rustig blijft. Bij deze woonstijl hoort het nieuwste bed in de collectie: Basil. De diepgroene kleur is met praktisch alles te combineren, geeft een knus gevoel én werkt rustgevend. 

Pure Basic – Rustig

Met een kleurenpalet van veel grijs en wit creëer je een rustige basis die allesbehalve saai hoeft te zijn. Het geeft meteen een ruimtelijk gevoel en daarbij is boxspring Thyme een perfecte match. In deze setting is een voetenbank met sfeervolle items helemaal op z’n plaats als verlengde van je bed.

Lazy Loft – Luxe

Als je zowel houdt van een strakke inrichting, als van een beetje kleur is de Lazy Loft stijl echt iets voor jou. Met rijke materialen geef je de ruimte een luxe sfeer. Zeker als je hoge muren hebt, is een hoofdbord een fijne toevoeging aan je bed. Past ook prima bij boxspring Pepper.

Soft Modern – Verfijnd

Een moderne woonstijl in een warm jasje; iets voor jou? De combinatie van natuurlijke materialen en warme kleuren geven een vrouwelijke en verfijnde touch. Zo kun je een mooie, zachte stofsoort kiezen voor boxpring Cinnamon, waardoor dit model nog beter aansluit bij jouw smaak.

Chic Classic – Gedurfd

Als je het aandurft om je slaapkamer een uitgesproken sfeer mee te geven, dan wordt het Chic Classic. Met bijvoorbeeld het bed Ginger in een okergele kleur maak je een statement. Met bijpassende nachtkastjes en stijlvolle bedlampen trek je de klassieke sfeer door.

Mix & match jouw stijl

Door de stijlen met de bijpassende bedden te combineren ontstaat er een perfecte match. Maar dat hoeft niet, want de verschillende boxsprings combineren ook goed met andere woonstijlen. Alles uit de Lifestyle by vtwonen collectie van Swiss Sense is naar eigen smaak te mixen en matchen, waardoor je jouw favoriete slaapstijl eenvoudig tot leven brengt. Kies zelf een hoofdbord, framekleur, poten of stofsoort en –kleur. Dat geldt zowel voor de zes eigenzinnige boxsprings, als voor de nachtkastjes en voetenbank. Je kiest immers je eigen stijl. Jouw stijl, jouw slaapkamer.

Kun jij niet kiezen welke stijl het beste bij jou past? Doe dan eerst de quiz.

Bron: in samenwerking met Swiss Sense

nog meer: wooninspiratie