vtwonen

Je tuin zomerproof in 1 dag (+ win loungeset!)

Wij kunnen niet wachten tot het buiten warm en zonnig genoeg is om een hele dag in de tuin kunnen vertoeven. Maar er moet buiten nog wel het een en ander gebeuren. Met deze checklist is je tuin binnen één dag zomerproof. P.S. Je maakt ook nog eens kans op een loungeset! (in samenwerking met Leen Bakker)

Tuin zomerproof

Tuin netjes: check!

Nu het kwik langzaam stijgt, is het tijd om je tuin op te ruimen en klaar te maken voor de zomer. Ga aan de slag met een stoffer en blik, bezem of hogedrukspuit en maak je tuin vrij van zand, bladeren, takken, mos en onkruid. Zet nieuwe planten in potten neer, maai het gras en snoei bepaalde planten terug. Wie in het voorjaar planten zaait, kan in de zomer genieten van een groene oase. Doen dus!

Buiten eten: check!

Ook als je een kleine tuin hebt, kun je een buitenkeuken maken. Kies voor een kleine houtskool barbecue of een buitenkeuken op wielen, die je onder een afdak of op een veranda zet. Dit is perfect om veel lekkers op tafel te toveren. Zorg voor een grote tafel met genoeg zitplekken, zodat iedereen aan kan schuiven en je de hele avond kunt tafelen. Creëer extra zitplekken door krukken en poefjes neer te zetten. Een hangstoel of hangmat is een relaxte plek om uit te buiken.

Zomerproof tuin

Lekker zitten: check!

De tuin is een verlengstuk van je woonkamer en verdient net zo’n mooie aankleding als binnen. Een fijne plek om te zitten is misschien wel het allerbelangrijkste. Alleen zo kun je genieten van de warme zonnestralen op je gezicht en gezelligheid met familie en vrienden. Ga jij voor natuurlijke materialen als rotan en bamboe, of voor een royale loungeset? Als je een balkon of dakterras hebt, zijn stapelbare stoelen een goede optie. Je vindt het allemaal in de nieuwe tuincollectie van Leen Bakker.

Zonnen: check!

Zodra de zon in Nederland schijnt, willen we daar optimaal van genieten. Als je verschillende hoekjes in je tuin creëert, is er altijd wel een plek in de zon te vinden. Leg dikke matraskussens neer, spreid een hamamdoek uit over het gras en maak je tuin af met een buitenkleed. Plof neer met een boek of een verkoelend drankje en de zomer kan beginnen!

Winnen: check!

Is jouw tuin nog niet zomerproof ? Je maakt nu kans op loungeset Toronto van Leen Bakker t.w.v. € 799,-. Doe mee door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt meedoen t/m 3 juni 2017.

Gefeliciteerd R. Renes! De loungeset komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Bron: in samenwerking met Leen Bakker
Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Annelies Zwart op 27 juni 2017 om 22:37

Ik wil zo graag mijn tuin zomerproof maken! Help please!!

>

Ferron op 12 juni 2017 om 12:36

Is er al een winnaar bekend?????

>

vtwonen op 12 juni 2017 om 13:42

Ja! Hebben we ook nog even in het artikel geplaatst. Excuus, want dit waren we vergeten.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties