WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Je hal in de metamorfose met een stalen deur

Een fijne entree geeft meteen een welkom gevoel. Met een industriële staal-look deur en de juiste styling oogt je hal groter én lichter. Zo haal je het meeste uit je hal of gang: een mooie binnenkomer. (in samenwerking met GewoonGers)

Ruimtelijk effect

Niet iedereen heeft een balzaal als hal en dan is lichtinval extra belangrijk. Een industriële aluminium of stalen deur met veel glas is dan ideaal tussen de hal en de woonkamer. Deuren met de uitstraling van staal zijn eyecatchers die elk interieur uniek maken. Je kunt kiezen voor mat of transparant glas. Daarnaast kun je spelen met de vlakverdeling en kleur. De deuren hebben door de smalle randen een minimalistische en door het materiaal toch stoere uitstraling. Door het licht lijkt je hal groter.

Zonder verbouwing

Geen zin in een verbouwing en wel een stalen deur? Het kan, GewoonGers heeft deuren die je eenvoudig in je huidige kozijn kunt laten plaatsen. Het frame is van aluminium waardoor de deuren licht zijn, extra versteviging in de muur of je plafond is ook overbodig. Binnen een half uur heeft je hal of gang een compleet andere look – en dat zonder ingrijpende verbouwing.

Eyecatchers

Tuurlijk, je hal moet praktisch zijn: iedereen komt er binnen, loopt erdoor en legt er spullen neer. Maar het is ook het eerste wat iedereen ziet van je huis, en dus wil je sfeer creëren. Kies bijvoorbeeld voor decoratief behang waar de zwarte kleur van de stalen deur in terugkomt. Spiegels zijn handig voor een snelle make-up check, maar weerkaatsen ook het binnenvallende licht en creëren zo een ruimtelijk effect. Kies voor een exemplaar met handig plankje voor slingerende spulletjes als een borstel of lippenstift. Berg de vele schoenen en andere spullen netjes op in een kast, klepbankje of mand.

Overal toepasbaar

Het liefst wil je natuurlijk dat de nieuwe sfeer van de hal aansluit bij de rest van het huis. Dankzij de verschillende glasopties kun je stalen deuren overal plaatsen. Denk aan de slaapkamer, het toilet (ja het kan!), een tussendeur of opbergkast. Door stalen deuren in dezelfde stijl terug te laten komen in verschillende ruimtes breng je eenheid in je interieur. Bekijk de deuren en stel zelf samen.

Bron: in samenwerking met GewoonGers

nog meer: wooninspiratie