kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In 3 stappen nooit meer je bed uit!

Vind je het ook zo lastig om tijdens koude, donkere dagen je bed uit te komen? Wij leggen in 3 simpele stappen uit waarom je met de nieuwe Home collectie van Koeka nooit meer je bed uit hoeft. (promotie)nooit meer je bed uit

Valt het jou ook op dat bedden in showrooms en hotels vaak zo mooi opgemaakt zijn? Het liefst zou je er meteen in kruipen. Met de nieuwe collectie van Koeka maak je razendsnel van jouw bed een bed met hotelallure.

Stap 1

Kies het juiste beddengoed. Fluweel, katoen, linnen; er is keuze genoeg. Het nieuwe beddengoed van de Koeka Home Collectie voelt zacht en blijft mooi van kleur. Doordat het beddengoed gemaakt is van katoen ventileert het goed en blijft het heerlijk lang fris. Zo is het nog lekkerder om de hele dag in bed te blijven liggen.

Koeka bed slaapkamer

Stap 2

Gebruik meerdere kussens en combineer verschillende neutrale kleuren. Aan een of twee hoofdkussens heb je genoeg om op te slapen, maar voor een dag in bed mag dit best worden aangevuld tot een stuk of acht. Zo kun je je zo in bed laten vallen en lig je écht comfortabel.

Stap 3

Ga voor extra dekens en (bed)spreien. Dat is niet alleen lekker warm, het staat ook gezellig. In de nieuwe Home collectie van Koeka vind je verschillende plaids en spreien; gebreid, geweven of met een zacht gevoerde achterkant. Twijfel je tussen meerdere plaids? Geen probleem! Hoe meer dekens en plaids, hoe beter.

Bron: in samenwerking met Koeka

nog meer: wooninspiratie