WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het zonnetje in huis met warmtepanelen

Een warm huis is een groot goed. Helemaal in de winter, wanneer we het liefst met een dekentje op de bank kruipen en er eigenlijk niet meer onder vandaan willen komen. En dan hebben we het nog niet eens over het moment waarop je met je koude voeten in een koud bed stapt. Brrrr, heb jij daar ook zo’n hekel aan? (promotie)

Stoken of stralen

Voor veel huishoudens betekenen de wintermaanden stoken geblazen. De verwarming op standje hoog en wachten totdat het hele huis opwarmt. En ondertussen zie je de energierekening net zo hard stijgen als de temperatuur op de verwarmingsmeter. Dit kan anders met behulp van nano-infrarood warmtepanelen. Deze verwarmen namelijk het hele huis op een duurzame manier.

Duurzaam verwarmen

Warmtepanelen, zoals die van Degree-n, bevatten geen gas- of warmwaterleidingen, maar werken door middel van nano-infraroodstraling. Het grote voordeel daarvan is dat ze een veel lager energieverbruik hebben dan de klassieke warmtebronnen zoals gas- of hete luchtkachels. Een kleine rekensom laat zien dat je al snel tot 60 procent energie kunt besparen. Energie label A.

Gezond en comfortabel

Geen gas in huis betekent ook geen risico op koolmonoxidevergiftiging. Door het ontbreken van een luchtstroom worden geen stofdeeltjes in de ruimte in beweging gebracht. Zo blijft de ruimte schoner, vindt er geen condensatie plaats, en krijgen bacteriegroei en schimmelvorming geen kans. De nano-infraroodstraling geeft het aangename gevoel van zonnewarmte en is een weldaad voor spieren, gewrichten of reumatische aandoeningen.

Geen omkijken naar

Zodra je de warmtepanelen van Degree-n in gebruik neemt, voelt het alsof het lentezonnetje door de ramen naar binnen schijnt, maar dan zónder schadelijke UV-stralen. Door de infraroodstraling warmt het huis aangenaam en in een constante temperatuur op. En nog een fijn duurzaam voordeel: De panelen gaan zeer lang mee en zijn, met af en toe een doekje erover, volledig onderhoudsvrij. Je hebt er dus weinig tot geen omkijken naar. Kijk voor meer informatie op degree-n.nl.

Bron: in samenwerking met Degree-n.

nog meer: wooninspiratie