WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met deze interieur tips & tricks ga je happy de herfst in

Yes! Het is weer tijd om te cocoonen, warme kleuren toe te voegen in huis, knus en gezellig samen te zijn en extra veel tijd binnen door te brengen. Juist in deze tijd wil je je daar geborgen en vooral thuis voelen. Een huis waar je heerlijk in kunt ontspannen? Dat pak je zó aan.  

In samenwerking met Piet Klerkx

Werk & privé

We gaan weer van buiten naar binnen, wat betekent dat we daar in de maanden die voor ons liggen de nodige tijd zullen doorbrengen. En dat geldt zéker als je ook thuis werkt. Wie thuis werkt én ontspant, verdient een mooie, grote eettafel om aan te werken met daaraan heerlijke, royale stoelen. Een plek die (eventueel met een paar aanpassingen) comfortabel is om overdag als werkplek te gebruiken, maar zich ook leent om ’s avonds lekker lang na te tafelen met vrienden.

Oktober, woonmaand!

Oktober is traditiegetrouw dé woonmaand. De zomer is weer voorbij en we hebben zin om het huis een warme, herfstproof update te geven. Ben je benieuwd wat de nieuwste trends zijn, hoe ze passen in jouw woonstijl en met welke meubels en accessoires jouw huis binnen no time klaar voor het gure herfstweer is? Bij Piet Klerkx vind je alles wat van jouw huis een thuis maakt: van de lekkerste banken en fauteuils, bedden en boxsprings en alles voor een goede nachtrust, tot de mooiste woonaccessoires.

Deze herfst op de planning: filmavondjes, bingen

en borrelen

Ruimte voor gezelligheid

De komende herfst belooft vele knusse avonden thuis, lekker neerploffen op de bank na het sporten of gezellig tafelen met vrienden. Televisie kijken met de kinderen, gezellig met z’n allen op de bank. Een grote hoekbank als center piece nodigt meteen uit om heerlijk te relaxen. Ideaal voor een groter gezelschap, maar ook om met je partner of alleen languit op te kunnen liggen. De aankleding spreekt voor zich: vloerkleden, kussens en plaids mogen hier niet ontbreken. Bij Piet Klerkx vind je opties te over!

Inspiratie en advies

Benieuwd welke trend bij jou past en hoe deze in jouw interieur geïntegreerd kan worden? Maak een afspraak bij Piet Klerkx met één van de interieurstylisten voor een vrijblijvend interieuradvies. Of kom langs in één van de zes Piet Klerkx winkels. Bovendien zijn de winkels in Amersfoort, Utrecht en Purmerend compleet vernieuwd. Ook leuk: in Waalwijk zijn de slaapstudio, designafdeling en de Enzo Luca studio splinternieuw!

nog meer: wooninspiratie