WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezien op tv: ensuite-deuren en wandmeubel

Wil je je huis een persoonlijke touch geven? Zelfgemaakte items maken het interieur veel persoonlijker. In aflevering 8 van ‘Zelf aan de slag’ zag je hoe stylist Femke het interieur van Loek en Loekie een prachtige, nieuwe look gaf. Femke deed dat onder andere door twee zelfmaakideeën uit te voeren. Gaan jouw handen al jeuken? (in samenwerking met KARWEI)

Samengesteld wandmeubel

Een kast in de woonkamer is onmisbaar. Want waar laat je anders boeken, cd’s en andere spulletjes? Het is dus belangrijk dat er voldoende opbergruimte is. In aflevering 8 werd dit wandmeubel gemaakt, die bestaat uit twee verschillende kasten van KARWEI. Zin om aan de slag te gaan? Hier vind je de uitgebreide werkbeschrijving.

Ensuite deuren oppimpen

Ensuite deuren met glas-in-lood ramen geven de kamer vaak een klassiek uitstraling. Door de deuren zwart te verven en het glas-in-lood te vervangen door vensterglas, krijgt het een veel stoerdere uitstraling. Heb jij thuis ook glas-in-lood ensuite deuren en ben je toe aan nieuwe look? Geef ze dan deze stoere make-over!

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: wooninspiratie