Gezien op tv: DIY schuifdeur en roomdivider

In aflevering 5 van ‘Zelf aan de slag’ zag je hoe stylist Anke, samen met het klusteam, de woonkamer van Wendy en Quincy uit Pijnacker een make-over gaf. En daar kwamen ook een aantal DIY’s bij kijken. Er werd een muur van sloophout, een schuifdeur en een roomdivider gemaakt. Tijd om zelf aan de slag te gaan! (in samenwerking met KARWEI)

Muur en schuifdeur

Muur van sloophout met schuifdeur

Maak van een saaie muur een blikvanger met sloophout én een schuifdeur. Het sloophout is vrij makkelijk te bevestigen. De schuifdeur kun je maken van twee, aan elkaar verbonden, louvredeurtjes, een verouderde paneeldeur, een staldeur of een gewone boarddeur die beplakt is met een vtwonen deursticker. Een zwarte rail zorgt voor een stoer effect. De uitgebreide werkbeschrijving vind je hier.

Roomdivider raamkozijn

Roomdivider van een raamkozijn

Van een grote woonkamer een zithoek en eethoek maken? Dat doe je met een roomdivider. In deze aflevering werd er gekozen voor een heel uniek exemplaar: een raamkozijn! Het kozijn reikt tot aan het plafond, maar doordat je door de ramen heen kunt kijken oogt de roomdivider luchtig. Zelf maken? Dat kan! Je leest hier de werkbeschrijving.

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Gre Kingma op 5 december 2018 om 14:28

Afgelopen zondag heb ik de mooie groene roomdivider gezien. Is die gekocht, zelfgemaakt of? Hoor het graag en ook evt waar deze te koop is.

>

Inge op 13 april 2018 om 10:51

Wat is de naam/samenstelling van de groene muurverf op de bovenstaande foto?

>

vtwonen op 17 april 2018 om 08:03

Beste Inge, je ziet hier de kleur Flessengroen S 7020-G10Y van Histor.

>

petra op 17 november 2017 om 19:17

welke kleur groen is dat op foto nummer 1?

>

vtwonen op 21 november 2017 om 10:14

Beste Petra, hier is gekozen voor Flessengroen S 7020-G10Y van Histor.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties