Gezien op tv: long size wandmeubel

In aflevering 7 van ‘Zelf aan de slag’ zag je hoe stylist Leonie de woonkamer van Kylie en Jelmer onder handen nam. De woonkamer was toe aan een gezellige en warme sfeer, waar Kylie, Jelmer en hun dochter Lois samen konden zijn. En daar kwamen ook een aantal DIY’s bij kijken. Zo werd er een heel lang wandmeubel gemaakt, dat door de hele woonkamer werd geplaatst. Dit meubel is een tv-meubel, bankklep én kinderbureau in een. Krijg je al zin om aan de slag te gaan? (in samenwerking met KARWEI)

Tv-meubel

Het blijft een lastige vraag; waar plaats je de tv? Hij moet niet in de weg staan, maar je wil wel lekker vanaf de bank tv kunnen kijken. In Hilversum werd dit donkerblauwe tv-meubel gemaakt. Zo is er plek voor een grote tv en is er genoeg opbergruimte in het meubel. Benieuwd hoe je dit meubel maakt? Hier vind je de werkbeschrijving.

Klepbank

Te kort aan opbergruimte én op zoek naar een eetbank? Met deze DIY heb je beide problemen in een keer opgelost. Door de opbergruimte onder de bank, kun je genoeg spullen kwijt en het ziet er weer opgeruimd uit! Daarnaast kunnen er genoeg mensen op de klepbank zitten. Wil jij ‘m ook zelf maken? Dat doe je zo!

Eigen plekje voor de kids

Klaar met het rondslingerende speelgoed van de kids? Geef ze een eigen plekje met een kinderbureau. Hier kunnen ze rustig spelen, verven, knutselen en huiswerk maken. Zelf een kinderbureau maken? Dat kan! Je leest hier de werkbeschrijving.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: inspiratie

Reacties:

Ingrid op 9 februari 2018 om 11:25

Hoi,

welke verf is gebruikt op het Long Size wandmeubel?

Ziet er erg mooi uit.

Groetjes

Beste Ingrid, hier is gebruikgemaakt van de kleur ‘Graaf S8502-B’ van Histor.

Marloes op 16 september 2018 om 22:58

Super leuk! Ik zou graag willen weten hoe de donkerblauwe kleur heet, dan kunnen we onze eigen versie maken????

Beste Marloes, het dressoir is geverfd in de kleur ‘Graaf S8502-B’ van Histor.

Gaby op 1 januari 2019 om 09:29

Ik zou graag willen weten welke kleuren er op de wand zijn gebruikt bij de eethoek

Beste Gaby,
Hier vind je alle productinformatie en kleuren: .vtwonen.nl/tv/zelf-aan-de-slag/aflevering-7-kijken-kopen-en-klussen-seizoen-3/
Groet,
vtwonen

Tiny Hansel op 24 april 2019 om 14:45

Goedenmiddag,

We zijn van plan ook een long size wandmeubel te maken, op voornoemd wandmeubel gebaseerd (zondag 26 november 2017).
We zijn erg benieuwd welke kleur blauw is toegepast.
Is deze nog te achterhalen?

Zou graag een reactie van u tegemoet zien.

Met vriendelijke groeten,

Tiny Hansel

Beste Tiny, wat een leuk idee. Alle productinformatie van deze aflevering vind je hier terug: https://www.vtwonen.nl/tv/zelf-aan-de-slag/aflevering-7-kijken-kopen-en-klussen-seizoen-3/ Groet, vtwonen