WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Geef je huis een industriële look met deze 6 tips

Bij een industriële look denk je vaak aan hippe restaurants of openbare ruimtes, vanwege de hoge muren en grote ramen, houten balken en stalen buizen. Maar deze stijl kun je met een paar handige tips ook makkelijk in je eigen huis aanbrengen! (in samenwerking met GewoonGers)

Stalen binnendeur GewoonGers

Kleur

Kleuren die een industrieel tintje geven zijn zwart, wit en grijs. Als je de grote meubels, binnendeuren en muren op die manier basic houdt, kun je de ruimte verder sfeer geven door met een of twee contrasterende kleuren te werken voor de kleinere items of accessoires.

Robuuste materialen

Een industriële stijl wordt gekenmerkt door robuuste materialen zoals beton, metaal en onbewerkt hout. Lenen jouw muren zich hier niet voor? Met goede kwaliteit behang kun je in een handomdraai een bakstenen muur creëren. Niet van echt te onderscheiden!

Stalen deuren

Vervang je traditionele deuren door stalen tussendeuren met glas van GewoonGers. Niet alleen versterkt dit de industriële sfeer, het geeft ook veel meer licht in huis. Door op die manier verschillende ruimtes met elkaar te verbinden, lijkt het alsof je huis opeens een stuk groter is. En dat draagt weer bij aan het ruimtelijke effect waar een industriële look om vraagt.

Less is more

In een industrieel ingerichte ruimte zijn er vaak een paar enorme eyecatchers, de rest daaromheen kenmerkt zich door eenvoud. Denk aan een prachtige leren bank, stoere lockerkast of ronde houten eettafel met metalen onderstel. De accessoires houd je rustig: kies een uitgesproken vloerkleed, een paar kussens, een of twee grote kunstobjecten, en that’s it!

Mix & Match

Een mix van materialen is ook bepalend voor een stoer interieur. Denk aan de combinatie van hout met metaal. En vergeet ook zeker niet om leren items toe te voegen voor een super sfeervol industrieel gevoel.

Over de vloer

Een gietvloer is perfect voor deze look. Maar heb jij net een hele mooie houten vloer liggen? Geef deze dan een industrieel accent met een groot vloerkleed in koele tinten, met eventueel een hint van je accentkleur.

Stalen deur GewoonGers eethoek

Industriële eyecatcher:

de stalen binnendeur

Gewoon doen!

Zoals je ziet hoeft het niet moeilijk te zijn, dus begin meteen! Maak voor die mooie, stalen deuren kennis met de maatwerk producten van GewoonGers. Verbouwen is niet nodig, want GewoonGers maakt haar deuren op maat, passend in je huidige kozijn, zelfs in oudere panden. Je oude deur wordt omgewisseld voor een nieuw exemplaar. Ook biedt GewoonGers maatwerk taatsdeuren, schuifdeuren of vaste panelen aan uit eigen productie. Alles voor één vaste prijs – inclusief levering en montage – door heel Nederland. Je kunt online bestellen, en pas na het inmeten betalen. De levertijd is 1 maand na het inmeten.


Bron: in samenwerking met GewoonGers


nog meer: wooninspiratie