WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Geef de buitenkant van je huis een make-over

Het is een goede eerste indruk; de voorgevel van je huis. Hoe leuk is het als mensen langs je huis rijden en direct een positief beeld krijgen van jouw feilloze stijlgevoel? Kan de gevel van jouw huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Zo pak je dat aan. (in samenwerking met Select Windows)
Oude voordeur select windows

Nieuwe voordeur select windows

Goede binnenkomer

Een voordeur kan bepalend zijn voor de uitstraling van je huis. Het is tenslotte waar het oog van je gasten als eerste op valt. Onlangs won één gelukkige vtwonen fan in Alkmaar een nieuwe voordeur van Select Windows. Op de foto’s hieronder kun je zien wat een verschil dit maakt voor het aanzien van het huis. De nieuwe deur geeft het huis direct een frissere, moderne uitstraling. Kies daarom altijd een deur die past bij jouw stijl. Bij Select Windows stel je zelf je perfecte deur samen, in de kleur en stijl van jouw woning.

Accessoires voor je deur

Kijk ook eens kritisch naar de muur rondom je deur. Hoe zijn je buitenlamp en huisnummerbord eraan toe? Je kunt het huisnummer en je familienaam in het voordeurglas laten graveren, of schilder het op een grote bloembak die je naast de deur zet. En als je een laag huisnummer hebt (twee, drie, vier) zou je het zelfs voluit kunnen schrijven. Zorg wel voor een goede buitenlamp in de buurt van je huisnummer, zodat je ook in het donker gevonden kunt worden.

Een warm welkom

Geen zin of tijd om te klussen? Met wat kleine accessoires bij de voordeur kleed je de entree al snel aan. Denk bijvoorbeeld aan een mooie deurmat en een paar sfeervolle planten. Cluster verschillende planten die in hoogte variëren. Je kunt er eventueel ook een paar op een tafeltje zetten of een aantal hangplanten gebruiken.

Bron: In samenwerking met Select Windows.

nog meer: wooninspiratie