WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een make-over: zo ga je te werk!

Ben jij een trouwe kijker van “Weer verliefd op je huis”? En denk je aan het einde van een aflevering vaak: “Dat wil ik ook!” We brengen je graag een stap dichterbij jouw droomhuis met een make-over stappenplan. Want je wilt toch ook weer (opnieuw) verliefd worden op je huis? (promotie)

Stijlkamers van Eijerkamp

In “Weer verliefd op je huis” zie je elke week de mooiste make-overs. Viktor Brand en onze vtwonen stylisten schieten een stel te hulp met de (her)inrichting van hun huis. Maar niet voordat de stylist met het stel om tafel heeft gezeten en zij een rondje hebben gemaakt door de vtwonen Stijl Studio’s bij Eijerkamp. Vind jij dit ook keer op keer een bron van inspiratie? Ook jouw huis kun je met een 4-stappenplan omtoveren tot eigen ‘Stijl Studio’.

1. Waar begin je?

Stap 1: begin bij het begin en orden je creatieve ideeën. Vraag jezelf af: denk ik voornamelijk in kleur? Denk ik in een bepaalde woonstijl? Of speelt materiaal de hoofdrol in je denkproces? Schets je ideeën op papier of schrijf ze op. Dat is waar het visualiseren begint.

2. Pinterest inspiratie

Pinterest is dé plek waar je ideeën kunt verzamelen en boordevol inspiratie op kunt doen. Je vindt er talloze meubel-, kleur-, design- en stijlideeën om te bepalen wat je wel en niet mooi vindt. En, wat je wel of niet wilt veranderen in je huidige inrichting. Ook door te kijken naar “Weer verliefd op je huis” doe je natuurlijk veel inspiratie op. Of bekijk de 15 vtwonen Stijl Studio’s op eijerkamp.nl

3. Waar let je op?

Bij het inrichten van je huis komt meer kijken dan alleen meubels en verfkleuren kiezen. Heb je ook nagedacht over een lichtplan? Plaats je de bank wel op de meest efficiënte plek? En valt er veel of juist weinig daglicht naar binnen? Kies bij weinig daglicht voor een lichte muur of lichte meubels. Dit maakt de ruimte optisch groter. Tip: bedenk, schets en ontwerp. Kom je er echt niet uit? Bij Eijerkamp kun je ook interieuradvies op maat aanvragen. Samen met jouw wensen wordt gekeken naar een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

4. Dus wat let je? Maak kans op een make-over!

Ben je enthousiast geworden? Ga aan de slag met je schetsen en ideeën! Extra leuk: Eijerkamp geeft een make-over t.w.v. 2500,- euro weg! Wat moet je daarvoor doen? Like en deel de Facebook pagina van Eijerkamp. Dat is nog eens fijn shoppen, want alles uit de uitzending is gewoon allemaal op één plek verkrijgbaar!

groene woonkamer

Over Eijerkamp

Bij Eijerkamp kiezen de stellen ieder tv-seizoen hun favoriete Stijl Studio uit de 15 vtwonen Stijl Studio’s. Ook dit seizoen. Heb jij al een favoriet uitgekozen? Het leuke is namelijk dat je de Stijl Studio’s van Eijerkamp in het echt kunt bewonderen in de winkels in Zutphen en Veenendaal (centraal in Nederland).

Bron: in samenwerking met Eijerkamp.

nog meer: wooninspiratie