WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een interieur waar muziek in zit

Muziek raakt ons allemaal. Of het nou een stukje songtekst is, een bepaalde artiest, of wanneer je zelf bevlogen een instrument bespeelt. Muziek zié je daarom ook veel terug in interieur. En dat kan op verschillende, originele manieren. (in samenwerking met Focal)

vtwonen_Kanta_Focal_2

Met gevoel

Als je een favoriete artiest hebt, kun je daar natuurlijk een poster van inlijsten. Maar helemaal van deze tijd is het om zijn of haar beeltenis in een stijlvol ontwerp te laten 3D printen tot een uniek kunstwerk. Ben jij meer van de quotes, haal dan een mooi of opvallend stukje uit een songtekst en laat het op een wandkleed met eigen design drukken.

vtwonen_Kanta_Focal_3

Er komt niet alleen subliem geluid uit, dit is een

eyecatcher voor in je interieur

Met stijl

Ga jij liever voor het serieuze werk? Kies dan voor een luidspreker waar niet alleen een subliem geluid uitkomt, maar die ook nog eens een eyecatcher in je interieur mag zijn. De Focal Kanta is verkrijgbaar in acht verschillende kleurcombinaties (zowel hoogglans als mat) en volledig handgemaakt in Frankrijk. Liever een maatje kleiner? Dan ga je als liefhebber van Focal-design heel blij zijn dat er kleinere Kanta’s in dezelfde kleurenedities uitkomen als de vloerstaanders. 

Met gemak

Of je nou zelf een instrument bespeelt of niet, sommige items lenen zich perfect voor het maken van een meubelstuk. Zo brengt een ronde tafel met een drum als onderstel meteen een bepaalde sfeer met zich mee. Net als het toepassen van een piano als sidetable of dressoir. Met een mooie lijst of een vaas verse bloemen krijgt zo’n instrument een heel nieuw karakter. Afhankelijk van je woonstijl kies je voor een modern of authentiek exemplaar.

Met creativiteit

Voor de DIY fans onder ons raken de mogelijkheden met muziek niet uitgeput. Twee van onze favorieten: een klok van een LP. Door het gaatje in het midden bevestig je de wijzers, batterijtje aan de achterkant en that’s it. Een stapje verder ga je met een lamp, verwerkt in een blaasinstrument, zoals een trompet. Laat een stoere kabel onder de hoorn uitkomen en bevestig een fitting in het mondstuk met daarin een mooie peer. Hang het instrument aan de muur, of maak er een tafellamp van. In dat geval kun je er zelfs nog een kap op zetten.

Op www.focalkanta.nl kun je een luister-afspraak maken voor het luisteren naar één van de modellen uit de Kanta serie bij een geselecteerde dealer.

Bron: Focal

nog meer: wooninspiratie